Kampanya Kapatıldı

POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU ALIMLARI ARTIRILSIN!!!

Bu kampanya 1.232 destekçiye ulaştı

Efendim biz POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU ADAYLARI olarak PMYO'nun yıllara göre alım sayısının azalmasından şikayetciyiz alımların azalması benim gibi polislik hayali kuran arkadaşların elenmesine neden oluyor bu alımların arttırılmasını istiyoruz çünkü polis olmayı yürekten isteyenlerin büyük bir çoğunluğu lise mezunu Üniversite mezunlarının hepsi değil fakat bir coğu polisliği ikinci planda görmekde yani onlar için ikinci bir seçenek,Ucunda şehadet olan bir mesleğin istiyeni bu kadar çok iken alımı bukadar az olmamalı pmyoda hayatı ögreniyorsunuz zorluğu öğreniyorsunuz Polislik yürek işidir alım sayısı az oldugu için gönülden isteyen kardeşlerimiz giremiyorlar.Bizler halk olarak 15 temmuz hain darbe girişiminde canlarımızı ortaya koyduk gene olsa gene koyarız bizlere Fethi Sekin ve niceleri gibi polis olarakda devletimizi ve milletimizi koruma fırsatı verin Sizden ufak bir ricamız var oda alım sayısını yükseltmenizdir. Bunları göz önünde bulundurarak alımları yükseltmenizi arz ediyoruz.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU ALIMLARI ARTIRILSIN». N ve imza atan diğer 1.231 kişiye katıl.