Podpri Falun Gong, Da Se Konča Brutalno Preganjanje, Ki Traja 23 Let

Podpri Falun Gong, Da Se Konča Brutalno Preganjanje, Ki Traja 23 Let

177.062 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 200.000.
Bei 200.000 Unterschriften wird diese Petition zu einer der meist gezeichneten Petitionen auf Change.org!
Support Falun Gong hat diese Petition gestartet

English / 中文 / Français / Deutsche / Español / Svenska / Pусский язык / Türkçe / Hrvatski / Magyar / Português / Polski / български / Italiano / Slovenský / Bosanski / Српски日本語 / 한국어 / Tiếng Việt / ไทย / Indonesian / हिंदी / தமிழ் / ਪੰਜਾਬੀ  / नेपाली / עִברִית /  فارسی /

Falun Gong, znan tudi kot Falun Dafa, je starodavna kitajska duhovna praksa. Sestavljena je iz samo-izpopolnjevanja z učenjem naukov ter nežnih vaj in meditacije, ki nudijo učinkovit in nadgrajen način za izboljšanje ravni zdravja in energije.

V jedru prakse so vrednote Resničnosti, Sočutja, Tolerance (Zhen Shan Ren v kitajščini). Falun Gong uči, da so to temeljne lastnosti vesolja in jih jemlje kot vodnike v vsakdanjem življenju. Z dosledno in predano prakso si praktikant Falun Gonga prizadeva doseči stanje nesebičnosti, večjega vpogleda in zavedanja, notranje čistosti in ravnotežja-stanja pravega zdravja. 

Falun Gong je več kot 100 milijonom ljudi prinesel boljše zdravje in dobro počutje. Vaje se lahko brezplačno naučijo prostovoljci po vsem svetu.

Falun gong se vadi prosto v več ko sto državah po vsem svetu. Vendar pa v eni državi, ne samo, da je ta praksa prepovedana, temveč poteka množično preganjanje: Kitajska.

20. julija 1999 je vodja Kitajske komunistične partije (KKP) Jiang Zemin začel nasilno kampanjo za "izbris" Faluna Gonga, ki je njeno oživljanje tradicionalnih duhovnih vrednot ocenil kot konkurenco ateistične ideologije komunistične partije in njeno priljubljenost kot grožnjo političnemu nadzoru njegovega režima.

V zadnjih 22 letih so bili Falun Gong praktikanti nezakonito ugrabljeni, poslani v prisilna delovna taborišča in celo mučeni do smrti. Množične sovražne propagandne kampanje proti Falunu Gongu so dehumanizirale svoje praktikante.

Svetovna organizacija za preiskavo preganjanj Falun Gonga (WOIPFG) izdaja poročilo o smrti svojega praktikanta Faluna Gonga Gaa Rongronga, kot je navedeno spodaj:

"37-letna Falun Gong praktikantka Gao Rongrong je umrla na urgenci v bolnici številka 1, ki je bila združena s Kitajsko medicinsko univerzo v Shenyang Cityju 16. Junija 2005, po neusmiljenem mučenju. Po Minghuiju je bila Gao 54. Falun Gong praktikantka, ki so jo preganjali do smrti v Shenyang Cityju, v provinci Liaoning.

Pred smrtjo so Gao pridržali v delovnem taborišlu Shenyang Longshan, kjer je bila 7 ur izpostavljena električnemu šoku v obraz. Slika Gaojinega iznakaženega obraza je šokirala svet.

Gao je umrla po tem, ko jo je režim znova ugrabil in pridržal, saj je bila njena fotografija javno raziskana in njena trpljenja so bila znana svetu. Gaoin primer izpostavlja dejanja Kitajske komunisitčne partije (KKP) za izpodbijanje zavesti človeštva."

Gaoin primer je le vrh ledene gore.

17. junija 2019 je neodvisno sodišče v Londonu soglasno sklenilo, da je Kitajska ‘’kriminalna država’’, ki je storila zločine proti človeštvu. Zaporniki vesti so bili-in so še vedno-ubiti za svoje organe v precejšnjem obsegu in da so Falun Gong praktikanti bili eden-in verjetno glavni-vir oskrbe organov.

Preganjanje KKP proti Falunu Gongu je zločin proti človeštvu in genocid. To brutalno preganjanje je treba takoj ustaviti.

Svet potrebuje "Resničnost, Sočutje, Toleranco" - to so univerzalna načela.

Tvoj glas lahko reši življenja.

S podpisom te peticije lahko pomagate pri spremembah v življenjih zdravnikov Falun Gonga na Kitajskem in končate 22 let preganjanj.

【Prijazen opomnik】potrditi morate svoj e-poštni naslov, ko prvič registrirate svoj podpis na Change.org peticiji, kot del postopka preverjanja. Vaš podpis morda ne bo preštet zaradi naslednjih razlogov: (1) Če po podpisu niste potrdili e-poštnega naslova; (2) Če se je več oseb poskušalo podpisati iz iste napravega ali istega IP naslova. (Poskusite se podpisate iz različnih naprav ali uporabljati različna omrežka Wi-Fi); (3) Vaši e-poštni naslovi vsebujejo generične besede (generične besede ali simboli pred @, kot so admin, info, pošta, +,-, itd). Če imate težave s podpisovanjem, se obrnite na help@change.org

Biografija:

Kratek uvod v Falun Dafa, falundafa.org, dostopno 2. septembra 2020 https://sl.falundafa.org/

Gao Rongrong Obraz Preganjanja https://tv.faluninfo.net/gao-rongrong-the-face-of-persecution/

Preiskovalno poročilo o umoru praktikanta Falun Gong Gao Rongronga, Svetovna organizacija za preiskavo preganjanja Falun Gonga (WOIPFG) , accessed 2 September 2020 http://www.upholdjustice.org/node/227

Neodvisno sodišče za prisilno odvzemanje organov zapornikom vesti na Kitajskem, Popolna sodba kitajskega sodišča, objavljena marca 2020, dostop 2. septembra 2020 https://chinatribunal.com/final-judgment/

WOIPFG Investigation (9) , Uphold Justice objavljeno 15. avgusta 2020, dostopno 2. septembra 2020 https://www.youtube.com/watch?v=TW37fFosV2Y

Privedba pred sodišče tistih, ki ubijajo Falun Gong zaradi svojih organov, Mednarodna koalicija za prenehanje ropanja organov na Kitajskem, objavljena 23. julija 2016, dostopna 2. septembra 2020 https://endtransplantabuse.org/bringing-to-justice-those-who-kill-for-organs/

177.062 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 200.000.
Bei 200.000 Unterschriften wird diese Petition zu einer der meist gezeichneten Petitionen auf Change.org!