Pitbull yasagı kalkmalı kapıştıranlara ceza verilmeli besleyenlere degil!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba!

Pitbull' ların hic biri dövüştürülmek üzerine yetiştirilmedigi sürece vahşi olmazlar bu tıpkı bir cocuk gibidir ve onu nasıl egittiginize baglıdır bilinçli bir insan tarafından egitilmeyen ve bagımlı veya yanlış düşüncelere sahip insanlara ceza verilmesini bizde canı gönülden istiyoruz vahşileştirilip dövüştürülen pitbulları degilde onları o hale getiren insanları cezalandıralım  biz el bebek gül bebek yetiştirip egitirken kurunun yanında yanan yaş olmaktan sıkıldık yeni bir uygulama oluştursunlar herkez pitbull sahibi olamazsın belirli evraklara sahip olunup belirli testlerden gecirilmek şartıyla devlet tarafından vahşi olmadıgına ve sahibi olmak isteyen kişinin aklı dengesı ve yetişkin kişiler ve geçerli belgeleri ala bilmiş kişiler olması gereksin veya her hangi birşey söylemek istedigim bir can düşünün onu karanlıga kapatıp döven ac bırakıp vahşileştiren bir insan sonra vahşi oldugu icin başka bir insan tarafından öldürülen bir hayvan hic bir canlı vahşi dogmaz bir sistem oluşturup bu köpeklerin ismini temizleye biliriz cünkü hic birşey haberlerde anlatılan gibi degil bizi dikate alırsanız biz pitbull severler olarak bir araya gelip dövüş türme veya vahşileştirmenin önüne gecmek icin çalışacagımıza söz veriyoruz bir daha pitbull vahşeti diye bir haber olmayacagına söz veriyoruz bu biraz zaman ala bilir fakat biz bir degiliz biz binlerceyiz ve artık pitbull cinsi evlat diye tabir ettigimiz köpeklerimizin güvenligini ve özgürlügünü istiyoruz bunun icin bilinçsiz pitbull besleyip ismini kötüleyen insanları gerekli makamlara bildirip gerekli cezayı almalarını saglayıp bu davada devletimizin yanında yer alacagımızı duyururuz teşekkür ederim.