Başarı

Pictes- Geçici Sözleşmeli Öğretmenlere Kadro

Bu kampanya 3.705 destekçi ile değişim yarattı!

Ülkemizdeki Suriyeli Muhacir Öğrencilerin Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonu amacıyla, KPSS puan üstünlüğü ile yapılan mülakat ve güvenlik soruşturması ile geçici süreli olarak atanmış Türkçe Öğreticileri, Arapça Öğreticileri ve Rehberlik Danışmanlarıyız. Devletimizin ve milletimizin mazlum muhacirlere uzanan; "Ensar" sıfatının tecellisi ilk elleriz. Her türlü fitneye karşı kalkan olan iki halkın birbirine atılmış düğüm yerleriyiz. Mazlum çocuklara umut ve sevgi aşılayıp bu savaş ve vahşet ikliminin acılarına merhem olurken; yakın gelecekte, proje bitiminde işsiz kalarak mağdur olacağımızdan endişe ederek gelecek kaygısıyla ümitsizliğe düşüyoruz. Devletimizin proje bitiminde bizleri mağdur etmeyeceğinin sözünü alarak, kalıcı bir iş üzerine istihdam edilmenin ümidini taşıyoruz.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Pictes- Geçici Sözleşmeli Öğretmenlere Kadro». N ve imza atan diğer 3.704 kişiye katıl.