Kampanya Kapatıldı

Ufuk ve Yalçın’a Özgürlük!!

Bu kampanya 72 destekçiye ulaştı

Takım kaptanlarının da dile getirdiği gibi; dayanışma ruhunu göstermek,  takımdaşlık bilincini diri tutmak için düzenlenen bir takım etkinliğinde, “kaptanını en çok seven kavgaya en önde koşandır” bilincine sahip futbolcular Ufuk ve Yalçın’ın, bu coşkularının cezalandırılmasına mana veremedik.

Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde, etkinliğin açılışını yapan ama sakatlandığı için gönlünden geçtiği gibi devam edemeyen arkadaşları Volkan’dan doğan boşluğu da doldurmak için daha da gayretle mücadele eden bu değerli sporcularımızın çabalarını, insani değerler üzerinden ayıplamaya çalışanları da şiddetle kınıyoruz.

Futbolun ayakla oynanan bir oyun olmasından istifade edip, tahrik eder biçimde bu değerli futbolcularımızın şut mesafesinde kendini yere bırakan muhabirin de amacının ne olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Sonuç olarak; futbol sahası içinde de dışında da iyi çocuk değil diye bu oyunculara gözünü karartmış şekilde verilen bu cezaların hemen kaldırılması için bir imza kampanyası başlattığımızı bilgilerinize sunarız.

Takdir, değerli futbolseverlerin…

Bugün faiktribunu.com imzanı bekliyor!

faiktribunu.com bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «PFDK tarafından verilen haksız (!) cezalar kaldırılsın...». faiktribunu.com ve imza atan diğer 71 kişiye katıl.