Kampanya Kapatıldı

Petshoplar'da hayvanları kafeslere kapatmayalım!

Bu kampanya 1.178 destekçiye ulaştı

Hiç bir hayvanın özgürlüğünü elinden almaya hakkımız yok. Fakat petshoplarda hala hayvanlar "satılılıyor". Bu kampanyayı başlatmak istememdeki ilk neden şöyle; evimin yakınlarındaki sürekli gittiğim alışveriş merkezinde bir petshop var ve burada yaklaşık üç aydır bir kedi görüyorum ve durumu pek de iyi değil. Tüyleri dökülüyor, stresli ve mutsuz olduğu yüzünden okunuyor. Eminim bunun gibi bir çok hayvan var ve bu hayvanların hakları savunulmuyor.

Bu petshoplar doğru düzgün denetlenmiyorda. Diğer bir neden ise bu hayvanların, bizim olmayan ve onlara fiyat biçmeye hakkımızın olmadığı hayvanların satışını durdurmak istemem. Bizi kafeslere koyup, yüksek ücretlerle satarak ticari menfaatlerine alet etselerdi ne yapardık? Asıl soru neden biz ya da onlar diye düşünüyoruz?

Hayvanlar da en az bizim kadar sevgiye muhtaçtır ve onlarında oynamaya, koşmaya, eğlenmeye ihtiyaçları vardır. Eğer sen de benim gibi düşünüyor, artık hayvanların özgürlüğünü savunmayı ve ticari araç olarak kullanılmamlarını istiyorsan lütfen bana ve can dostlarımıza yardım et ve bu kampanyayı imzala!

Bugün Ceren imzanı bekliyor!

Ceren Savtekin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Petshoplar'da hayvanları kafeslere kapatmayalım!». Ceren ve imza atan diğer 1.177 kişiye katıl.