Petition to Remove Superintendent Jose Manzo

0 have signed. Let’s get to 500!

This petition serves as the community's voice to remove Superintendent Jose Manzo. You know enough about what's going on with school closures. Closures wouldn't have happened if funding for Oak Grove School District was not mismanaged. In addition, the only ones that need bonuses without a minute of bargaining are our hardworking teachers and qualified support staff that directly work with our children each day. Oak Grove School District's success is really because of our dedicated teachers, qualified support staff and communities, not self-interested Superintendents and their agendas.

You live in Oak Grove School District. Take back your School District. Sign the petition and make your voice heard. Under-performing and non-transparent Board Trustees and Superintendent/Assistant Superintendents need to be removed. We need leaders and a Board that will be responsible first and foremost to our children and parents, dedicated teachers and other qualified support staff, not other business or administrative interests. Keep quality teachers in our school district and keep our community united by signing the petition. Send it to all you know. You owe it to your future and your future will thank you.

This petition has been sent to the Board of Trustees, the Teacher's Union for OGSD, and several Home and School Club Presidents. Missing emails for Home and School Clubs for the following schools: Anderson, Christopher, Del Roble, Edenvale, Frost, Hayes, Ledesma, Miner, Oakridge and Stipe Schools. Please forward to respective H&SC Presidents and officers. Thank you very much for your support.

Espanol:

Esta petición sirve como la voz de la comunidad para eliminar al Superintendente José Manzo. Ya sabes lo suficiente sobre lo que sucede con los cierres de escuelas. Los cierres no habrían sucedido si los fondos para el Distrito Escolar de Oak Grove no hubieran sido mal administrados. Además, los únicos que necesitan bonos sin un minuto de negociación son nuestros maestros trabajadores y personal de apoyo calificado que trabaja directamente con nuestros niños todos los días. El éxito del Distrito Escolar de Oak Grove se debe realmente a nuestros dedicados maestros, personal de apoyo calificado y las comunidades, no a los Superintendentes egoístas y sus agendas.

Usted vive en el Distrito Escolar de Oak Grove. Recupere su distrito escolar. Firme la petición y haga que su voz sea escuchada. Los Fideicomisarios de la Junta y Superintendente / Superintendentes Auxiliares de bajo rendimiento y no transparentes deben ser eliminados. Necesitamos líderes y una Junta que sea responsable ante todo de nuestros hijos y padres, maestros dedicados y otro personal de apoyo calificado, no otros intereses comerciales o administrativos. Mantenga maestros de calidad en nuestro distrito escolar y mantenga unida a nuestra comunidad al firmar la petición. Envíalo a todo lo que sabes. Te lo debes a tu futuro y tu futuro te lo agradecerá.

Esta petición ha sido enviada a la Junta de Síndicos, la Unión de Maestros para OGSD y varios Presidentes de Clubes de Hogar y Escuela. Faltan correos electrónicos para Clubes de Hogar y Escuela para las siguientes escuelas: Anderson, Christopher, Del Roble, Edenvale, Frost, Hayes, Ledesma, Miner, Oakridge y Stipe Schools. Por favor envíelos a los respectivos presidentes y oficiales de H & SC. Muchas gracias por tu apoyo.

Tieng Viet:

Đơn kiện này là tiếng nói của cộng đồng để loại bỏ Giám đốc Jose Manzo. Bạn đã biết đủ về những gì đang xảy ra với đóng cửa trường học. Việc đóng cửa sẽ không xảy ra nếu tài trợ cho Khu Học Chánh Oak Grove không bị quản lý kém. Ngoài ra, những người duy nhất cần tiền thưởng mà không có một phút thương lượng là những giáo viên chăm chỉ và nhân viên hỗ trợ đủ điều kiện làm việc trực tiếp với con cái chúng ta mỗi ngày. Thành công của Khu Học Chánh Oak Grove thực sự là do các giáo viên chuyên nghiệp của chúng tôi, các nhân viên hỗ trợ và cộng đồng có trình độ, chứ không phải là những Người Quản Lý Học Sinh Tự Do và các chương trình nghị sự của họ.

Bạn sống trong Khu Học Chánh Oak Grove. Mang lại Khu Học Chánh của bạn. Ký tên vào bản kiến ​​nghị và làm cho tiếng nói của bạn được lắng nghe. Các ủy viên hội đồng quản trị dưới sự điều hành và không minh bạch và Tổng giám đốc / Phụ tá giám đốc cần phải được loại bỏ. Chúng ta cần có những nhà lãnh đạo và một Ban giám đốc, những người sẽ có trách nhiệm trước hết cho con cái và các bậc cha mẹ, các giáo viên tận tụy và các nhân viên hỗ trợ có trình độ khác, chứ không phải là các lợi ích về kinh doanh hoặc hành chính khác. Giữ các giáo viên có phẩm chất trong khu học chánh của chúng tôi và giữ cho cộng đồng của chúng ta đoàn kết bằng cách ký vào bản kiến ​​nghị. Gửi nó đến tất cả những gì bạn biết. Bạn nợ nó cho tương lai của bạn và tương lai của bạn sẽ cảm ơn bạn.

Đơn này đã được gửi tới Hội đồng Quản trị, Liên đoàn Giáo viên của OGSD, và một số Chủ tịch Câu lạc bộ Nhà và Trường học. Thiếu email cho Câu lạc bộ Gia đình và Trường học cho các trường học sau đây: Anderson, Christopher, Del Roble, Edenvale, Frost, Hayes, Ledesma, Miner, Oakridge và Stipe Schools. Xin vui lòng gửi cho Chủ tịch H & SC tương ứng và các nhân viên. Cảm ơn bạn rất nhiều vì sự hỗ trợ của bạn.

Today: A. is counting on you

A. H. needs your help with “Petition to Remove Superintendent Jose Manzo”. Join A. and 336 supporters today.