Petition Closed

Romania avea o lectie de invatat: lectia iubirii si a compasiunii fata de intreaga creatie a lui Dumnezeu. A esuat lamentabil, dar acest lucru a fost posibil tocmai datorita faptului ca diavolul s-a deghizat in straie bisericesti si a inceput sa propovaduiasca raul in casa lui Dumnezeu.

Letter to
Patriarhie 1
Mihai Gadea
Arhiepiscopie
and 7 others
Patriarhie 8
Patriarhie 7
Patriarhie 5
Patriarhie 4
Patriarhie 3
Patriarhie 2
Patrarhie 6
“Caci soarta omului si a animalului este aceeasi; aceeasi soarta au amandoi; cum moare unul, asa moare si celalalt, toti au aceeasi suflare, si omul nu întrece cu nimic pe animal; caci totul este desertaciune.
Toate merg la un loc; toate au fost făcute din tarana, şi toate se intorc in tarana.” (Biblia – Eclesiastul, cap. 3:)

Ieri la RTV au aparut doi preoti (speram sa nu fie dintre cei care s-au imbatat si drogat si s-au culcat cu prostituate sau dintre cei care fac vraji cu perisor) care i-au siderat chiar si pe neiubitorii de animale. Au recomandat masuri extrem de crude de ucidere a cainilor. Patriarhul Daniel de chiar Sf. Marie a instigat la uciderea cainilor si l-a pus pe om mai presus chiar decat Dumnezeu. Aflam cu uimire ca niste oameni care se considera vocea lui Dumnezeu calca in picioare tot ce iubeste Dumnezeu mai mult, creatia sa om sau animal. Ba mai mult, ei spun ca nu este niciun pacat sa ucizi ca Dumnezeu iarta. Asa au decretat ei.

Tot ce se poate intelege este ca a inceput razboiul dintre bine si rau, acea apocalipsa vestita de Biblie si de parintii vizionari care au anuntat mereu ca vor veni diavoli imbracati in chip de preoti si vor sluji in biserici in numele fiarei. Cei care ii vor cadea in genunchi vor fi insemnati, iar cei care nu-i vor sluji vor fi nimiciti. Iubitorii de animale sunt vanati si pedepsiti pentru ca au suflet si iubesc, animalele sunt ucise cu cruzime si totul in numele lui Dumnezeu. Ce diferenta ar mai fi atunci intre pagani si crestini?

Biserica ortodoxa este aservita intereselor politice si iubitoare de ochiul dacului, si-a supus fortele raului.

Dumnezeu i-a dat iubitorului de animale o mare binecuvantare, aceea de a face diferenta dintre bine si rau, prin chiar prisma compasiunii si iubirii fata de creatia sa. De aici porneste toata ura fata de el.

Omul nu este mai presus de nimic si de nimeni. Omul este la fel de vulnerabil in fata mortii si sufera la fel de mult precum un biet animal.

Pentru a-si satisface niste pofte meschine, pentru a da ofranda raului, biserica motiveaza o crima folosindu-se de un copil nevinovat. Nu numai mass-media si proprii parinti ii pateaza puritatea si imaginea acestui copil, dar si biserica s-a coborat la acest nivel pentru a instiga la ura. Un inger nu ar permite masacre. Un inger este un sol al pacii si al iubirii. Cel putin un inger al lui Dumnezeu.

Noi, romanii aveam o lectie importanta de invatat si anume compasiunea si iubirea fata de toata creatia lui Dumnezeu. Era calea noastra de izbavire pentru crimele inutile comise de-a lungul timpului si pentru una foarte importanta comisa intr-o sfanta sarbatoare de Craciun. Am esuat lamentabil. Dumnezeu i-a oferit omului ocazia de a alege intre bine si rau, i-a dat uneltele necesare. Unii au ales raul si raul intotdeauna vrea mai mult si mai mult, pana ii va dori si pe cei dragi si sufletul lor. Iubirea lui Dumnezeu este dezinteresata si intotdeauna in folosul oamenilor si creatiei sale. Diavolul da acum puterea de a face ceea ce doreste omul, dar ia inzecit dupa aceea.

Dumnezeu l-a pus pe om stapan peste creatia sa, dar l-a facut pe om totodata dupa chipul si asemanarea sa. Ori sa spui ca Dumnezeu ar initia un asemenea macel inutil si ca este atat de diabolic si de rau, este o mare prostie.

Biserica isi iubeste numai semenii criminali?

Fie ca binele sa invinga si lumina sa triumfe!

UN OM A FOST UCIS DIN CAUZA INSTIGARII LA CRIMA: PATRIARHUL DANIEL ARE SANGE NEVINOVAT PE MAINI!

http://www.botosaninecenzurat.ro/20130911-romania-zilelor-noastre-ucis-in-strada-pentru-ca-a-vrut-sa-salveze-un-caine-fara-stapan.html

Un Om started this petition with a single signature, and now has 227 supporters. Start a petition today to change something you care about.