Peticion Kundër logos së re të FFK-së!

0 have signed. Let’s get to 200!


Ky peticion është kunder logos së re të Federatës të Futbollit të Kosovës. Logo e cila është prezantuar, është për keqardhje dhe ne si qytetar të Kosovës nuk duhet të lejojmë që një institucion si Federata e Futbollit të Kosovës të përfaqësohet me një logo të tillë.

 Ju inkurajoj që ta shpërndani me miqtë e juaj dhe me zë te fuqishëm ti themi JO kësaj logoje, sikur i vizatuar me laps kimik nga një nxënës i klasës së parë

Ju faleminderit!