Petition Closed

Cfarë MIELLI konsumojmë?! Duam të vërtetën! Duam informacion të saktë dhe llogaridhënie!

This petition had 8,422 supporters


Zbardhja e të vërtetës lidhur me deklarimet e profesorit dhe ish-ministrit Ahmet Osja për origjinën dhe cilësinë e miellit që arrin në tryezat tona çdo ditë, është domosdoshmëri!

http://www.dritare.net/2017/06/03/profesori-i-njohur-ne-shqiperi-kanceri-fshihet-te-ushqimi/1 

Nëse deklarimet e tij janë të vërteta, kemi të bëjmë me VRASJE MASIVE!! Këtë miell e konsumojmë të gjithë pa përjashtim, vritemi çdo ditë ngadalë, të gjithë pa përjashtim!!

Jemi të ekspozuar kudo! Ky miell vrasës është në çdo pastiçeri, në çdo shkollë, kopësht e çerdhe ku hanë fëmijët tanë, në çdo restorant e fast food!

Duam të vërtetën lidhur me miellin që konsumojmë çdo ditë!  Duam llogaridhënie! Duam që të ndalojë një herë e përgjithmonë kjo masakër shumë vjeçare!!!Today: Irena is counting on you

Irena Shtraza needs your help with “Peticion: Cfarë MIELLI konsumojmë?! Duam të vërtetën! Duam informacion të saktë dhe llogaridhënie!”. Join Irena and 8,421 supporters today.