Petition Closed

Llibertat per Majd i Abdelateef Obeid

Som quatre activistes internacionals que vam ser arrestats el dia 21 de setembre, acusats amb càrrecs falsos en una manifestació al poble de Kufr Qaddoum, a la Cisjordània ocupada per Israel.
Després de ser arrestats vam passar dos dies a la presó i set dies sota arrest domiciliari. Vam ser alliberats perquè el jutge del tribunal civil va decidir que el testimoni dels sodats israelians, l’única prova contra nosaltres, era dubtós.
Majd y Abdelateef Obeid, dos germans palestins, van ser arrestats a casa seva el mateix dia que nosaltres, a Kufr Qaddoum. Els mateixos soldats els van acusar del mateix que ens van acusar a nosaltres.
A diferència de nosaltres, ells encara estan a la presó, esperant l’audiència d’un Tribunal Militar que serà el dilluns 15 d’octubre. En aquesta audiència és posible que se’ls condemni a una pena de presó d’entre 4 i 6 mesos, basant-se simplement en l’evidència verbal d’un soldat.
Volem dir-li al Jutge del Tribunal Militar que Majd y Abdelateef no haurien de ser condemnats per proves que ja han estat considerades dubtoses per un tribunal civil.
Si us plau, firmeu aquesta petició per expressar el vostre recolzament per alliberar Majd i Abdelateef. Entregarem al jutge les firmes, amb la sol·licitud, el dilluns 15 d’octubre.
Si voleu saber més detalls de l’arrest de Majd, podeu veure aquí l’informe elaborat per International Solidarity Movement.
Foto: Dos dels activistas internacionals alliberats, drets davant la casa de Majd i Abdelateef .

This petition was delivered to:
  • Petició al Jutjat Militar de Salem

    International Solidarity Movement started this petition with a single signature, and now has 12 supporters. Start a petition today to change something you care about.