Pet Şişe Üretimi Durdurulmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

“Son yıllarda kanser olaylarında büyük patlama yaşanıyor. Çok ileri yaşlarda ortaya çıkması gereken bazı kanser türleri, çok erken yaşlarda görünür oldu. Yaşlılarda görülecek lenfomalar, gencecik insanlarda peydahlanıyor. Kemik kanserleri, kemik iliği tümörleri sık sık karşımıza çıkıyor.”

Çevre koşulları, hormonlu gıdalar. Her şey kanserojen”.

“Bu pet şişeler hepsinden daha kanserojen.”

“Bu pet şişelerdeki sular 2 haftadan uzun süre şişede kaldığı zaman, şişenin içindeki zararlı maddeleri çözüyor ve suya karışmasına neden oluyor. Bunlar hücre yapılarına çok ağır zararlar veriyorlar. Her gün yavaş yavaş bozuyorlar. Eğer iki haftalıktan daha yeniyse bunun içindeki su, iç. Ama iki haftalıktan daha eski ise
Cam şişe kullanacağız. Cam şişede su alacağız. Her türlü gıdayı cam şişe içinde talep etmek için imza kampanyasını başlatalım Kansersiz Yaşam icin
Hepimizin çocukları için.

Bugün Kansere Gülümse Derneği Malatya Temsilciliği imzanı bekliyor!

Kansere Gülümse Derneği Malatya Temsilciliği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Pet Şişe Üretimi Durdurulmalı». Kansere Gülümse Derneği Malatya Temsilciliği ve imza atan diğer 71 kişiye katıl.