Petición cerrada

Esta petición ha conseguido 2.595 firmas

FIGYELEM!!! HA ÉRDEKLŐDSZ AZ EDINARCOIN (EDR) VÁSÁRLÁSA IRÁNT, ELŐBB OLVASD EL EZT A PETÍCIÓT ÉS LÉGY ELŐVIGYÁZATOS AZZAL KAPCSOLATBAN, HOGY MIBE FEKTETED A PÉNZED.

KÉRJÜK AZ EDINARCOIN VEZETÉSÉT, HOGY TÉRÍTSE VISSZA MINDEN PÉNZÜNKET, AMIT ELVETTEK TŐLÜNK. TÖBB, MINT 60000 EMBER ÉRINTETT VILÁGSZERTE, AKIKNEK ÖSSZESEN TÖBB, MINT 10 MILLIÓ ÉRMÉJE VESZETT EL.

Mi mindannyian úgy kezdtük el használni az Edinart, hogy 1$-os áron vásároltuk https://e-dinar.io weboldalon és azt mondták nekünk, hogy az érme megtartja az 1$-os belső értékét a piacra bocsátásig.

Amikor a kriptodevizát piacra bocsátották 2016.08.26-án, még megvolt az összes érménk  a https://e-dinar.io weboldalon, egészen 2016.08.30. reggelig, amikor a fiókunkba belépve azt láttuk, hogy minden pénzünk eltűnt és az összes tárcánk „0”-t mutat és AZ EGYENLEG ELTŰNT!!!

Amikor beszéltünk az Anastasia nevű Edinarcoin alkalmazottal, ő at mondta, hogy minden pénzünk át lett téve egy másik tárcába, amit kiküldhetünk az Edinarcoin blockchain tárcába a https://wallet.edinarcoin.com oldalra, de meglepetésünkre ez az egyenlegünk jelentősen kisebb volt. MINDEN ELŐZETES FIGYELMEZTETÉS ÉS LEGFŐKÉPP A JÓVÁHAGYÁSUNK NÉLKÜL az Edinar vezetése lecserélte az összes érménket 1350 $-os árfolyamon.

Ennek következtében azok akik például 1350 Edinar ral rendelkeztek, mindössze 1 Edinarcoint (EDR) kaptak, és azok, akiknek 100 Edinarjuk volt, mindössze 0,0740 Edinarcoint kaptak.

LÁSD EDINARCOIN (EDR) KIBOCSÁTÁSI NAP: https://coinmarketcap.com/currencies/e-dinar-coin

Ennek következtében újra felvettük a kapcsolatot Anastasiaval (Edinarcoin alkalmazott), aki egy webkonferencia teremben 100 ember előtt a következőt állította:

NE AGGÓDJUNK, a cég megváltoztatta az értéket 1350 $-ra, de mindenkinek visszaadják az összes érméjét, de mindenkinek meg kell nyitnia a https://wallet.edinarcoin.com oldalon a tárcáját, hogy megkapja a fennmaradó részt az Edinarcoin hálózatában.

<EGÉSZEN IDÁIG, BELEÉRTVE A PETÍCIÓ FELADÁSÁT IS, MÉG MINDIG VÁRJUK, HOGY MEGKAPJUK A RÉGI EGYENLEGÜNKET>

Mindössze 70 ember kapott részleges visszatérítést, a többieknek pedig azt mondták, hogy ahhoz, hogy visszakapjuk az egyenlegünket, még több embert kell hozni az Edinarcoin hálózatába, akiknek a cég alkalmazottaitól, mint Anastasia vagy Max, kell vásárolniuk Edinarcoint. Ez az egyetlen módja, hogy visszakapjunk 5%-ot az érméinkből.

<AZZAL ZSAROLTAK MINKET, HOGY HA NEM HOZUNK MÉG TÖBB EMBERT EBBE AZ ÜZLETBE, AKKOR NEM KAPUNK VISSZA SEMMIT>

Az elején azt mondták, hogy az Edinar értéke 1$ marad a piacra bocsátásig, majd a kereslet és a kínálat fogja meghatározni az árfolyamát, mellyel egyet is értettünk. Majd minden figyelmeztetés és előzetes engedélyünk nélkül megváltoztatták az edinar.io oldalon lévő egyenlegünk (ami nem volt a piacon) és elosztották 1350 $-ral, anélkül, hogy eldönthettük volna, mit szeretnénk kezdeni az egyenlegünkkel. Ezért bíróság elé kívánjuk vinni az ügyet.

AZ EDINARCOIN SZÁMUNKRA EGY ÓRIÁSI CSALÁSNAK TŰNIK

Ráadásul azoknak a számláját, akik ezt a csalást felismerték, az EDINARCOIN cég blokkolta a fiókját, és megakadályozta, hogy a tulajdonos hozzáférjen a pénzéhez.

ELEGÜNK VAN AZ EFFÉLE CSALÓKBÓL!!! És a hasonló cégekből, akik következmények nélkül megúszhatják csalásaikat SZABÁLYOZÁS HIÁNYÁBAN

Ha Ön is az EDINARCOIN áldozata, és szeretné jelenteni ezt a csalást a hatóságoknak, akkor ezt a következő linkekre kattintva teheti meg:

1- http://www.actionfraud.police.uk

2- https://www.interpol.int/es/Forms/Report_a_crime

Vagy hívja a 0300 123 2040 számot a nap 24 órájában.

E-Dinar Cryptocurrency Ltd. (cég regisztrációs szám 10253897)

Hivatalos címe: 71 Queen Victoria St, London, United Kingdom,

Ne feledje, ha az olyan áldozatok, mint Ön vagy én, nem jelentjük ezt a kiber csalást, akkor az ilyen csaló cégek tovább folytatják a tevékenységüket és kihasználják a jóhiszemű embereket.

Azzal a céllal írjuk ezt a petíciót az Edinarcoin vezetésének, hogy térítse vissza az összes Edinarcoint  azoknak az embereknek, akik a bizalmukat fektették ebbe a projektbe. Azoknak, akik azzal a szándékkal fektették a pénzüket ebbe a projektbe, hogy mindvégig rendelkezhetnek felette. Ezért helyezték az emberek a bizalmukat az Edinarcoinba, mivel azt mondták nekik, hogy nem lesz semmiféle pénzkivételi korlát. De jelen állás szerint nem ez a helyzet és azt látjuk, hogy egyszerűen elvették a pénzünk és megtartják maguknak.

KÉRJÜK AZ EDINARCOIN MENEDZSMENTJÉT, HOGY ADJA VISSZA AZ ÖSSZES PÉNZT, AMIT ELVETT TŐLÜNK. VILÁGSZERTE TÖBB, MINT 60000 EMBER ÉRINTETT AZ ÜGYBEN.

FIGYELEM!!! HA ÖN ÉRDEKLŐDIK AZ EDINARCOIN VÁSÁRLÁS IRÁNT, ELŐBB OLVASSA EL EZT A PETÍCIÓT ÉS LEGYEN ÓVATOS, HOGY MIBE FEKTETI A PÉNZÉT!

Hoy: AFECTADOS POR EDINARCOIN cuenta con tu ayuda

AFECTADOS POR EDINARCOIN necesita tu ayuda con esta petición «Petíció az EDINARCOIN VEZETŐSÉGÉNEK és a BLOCKCHAIN SECURE CRYPTOCYRRENCY LTD-nek: Kérjük az EDINAR céget, hogy minden érintettnek térítse meg az összes befektetett pénzét». Únete a AFECTADOS POR EDINARCOIN y 2.594 personas que ya han firmado.