Irkçılığa son. Kendi ülkelerinde polis şiddeti

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Çorlu merkez karakolunda 26.04.2017 tarihinde suç teyidi yapılmaksızın göz altına alınan Y.Ö İ.Ö ve T.Ö karısına şiddet uygulayan asıl suçlu Yusuf Naçar olan şahsın karakolda yanlış ifade beyan etmesi uzerıne karakol görevlilerince Y.Ö İ.Ö ve T.Ö aile yakınları önünde dövülmüş olup aynı zaman da terör diye hitap edilerek karanlık bir odada joplanarak büyük darbelere maruz kalmışlardır. Y.Ö suratına büyük hasarlar almış olup İ.Ö sırtın da polisler tarafından sehpa kırılarak 3.derece ekimozlar oluşmasına sebebiyet verilmiştir.T.Ö Y.Ö ve İ.Ö aldıkları darbe sonucunda sadece vucuden değil aynı zaman da psikolojik olarak da ağır hasarlar almışlardır. Daha sonra hastaneye götürülen şahıslar aldıkları darbe önemsenmeyerek polisler tarafından tehdit edilmiş olup bu işi bur da sonlandıralım diyerek masumiyetlerini 2 gün nezaharette tutarak ağır hasarlar verilmiş bir şekilde herhangi bir özür dahi dilemeksizin kişilerin haklarını ihlal etmiş ve adalete güveni sarsmışlardır. Bunların yanı sıra kişilere doğulu oldukları için terörist muamelesi yapılmıştır. Yapılan bu haksızlık ve zulüm için ve adalet için elimizden geleni yapalım

Bugün Mukaddes imzanı bekliyor!

Mukaddes Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Pessimist_44@hotmail.com: Irkçılığa son. Kendi ülkelerinde polis şiddeti». Mukaddes ve imza atan diğer 158 kişiye katıl.