UZMAN ÇAVUŞ ALIMLARINDA BAYANLARA DA ŞANS TANINSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bir bayan olarak, başlattığım kampanya, tüm meslek adayı arkadaşlarımın sesidir. Açılan harp okullarına lise mezuniyet tarihimizin tutmaması ile birlikte, dış kaynak alımlarının da, meslek adayı arkadaşlarımızın sayısına göre az geldiğini düşünmekteyiz. Benim gibi kimi adayın yaş( 20 ) sebebi ile şuan lisans mezunu istese de olamamasından dolayı, subaylığa başvuramamaktadır. Astsubaylığa başvuran ön lisans adaylarının ise şansı başvuru yapan lisans adaylarının sebebi ile yarı yarıya düşmektedir. Her Türk erkeği gibi bayanlarımızın da birer asker doğabileceğini göstermek adına mesleğe canı gönülden sarılmış durumdayız. Ancak şansımızın düşük olması sebebi ile özellikle tek bir rütbe de şansı olan ön lisans mezunları, iki rütbeye başvurabilme şansları olmasına rağmen bölümden veyahut subay alımının daha az olmasından dolayı lisans mezunları tüm bayan adaylar adına, TSK ve JGK ' nın isteğimizi göz önünde bulundurmalarını istiyoruz. Gerekli düzenlemelerin sağlanması talep eder, şart gözetmeksizin ilk etapta az sayıda da olsa bayanlara şans verilmesini istiyoruz.

Bu vatan, bu bayrak bay/bayan fark etmek sizin hepimizindir. Ve bu meslek rütbe fark etmezsiniz hepimizin sevdasıdır.

Bugün İpek imzanı bekliyor!

İpek Sarıkaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «pertem@kkk.tsk.tr: UZMAN ÇAVUŞ ALIMLARINDA BAYANLARA DA ŞANS TANINSIN». İpek ve imza atan diğer 235 kişiye katıl.