0 have signed. Let’s get to 100!

Tujuan petition ini dibuat adalah bagi menuntut janji bonus 3 bulan lebih kepada penjawat awam yang pernah diucapkan oleh YAB Menteri Besar Selangor di Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang  di Dewan Jubli Perak Sultan Abdul Aziz dua bulan lepas. Keratan akhbar seperti di link berikut http://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/2018/04/11/azmin-bonus-lebih-banyak-untuk-penjawat-awam-jika-ph-menang/#sthash.bAdkoki3.gbpl Selain itu juga, petition ini digerakkan bertujuan memberikan idea cadangan untuk menubuhkan Program Bantuan Dana Hari Raya khas untuk rakyat Selangor. Ia bertujuan juga bagi mengimbangi pemberian bonus kepada mereka yang layak terutama mereka yang bekerja di sektor swasta. Diharap kerajaan negeri dapat merealisasikan visi dasar kerajaan negeri ke arah negeri berkebajikan.

Today: Otai is counting on you

Otai Dengkil needs your help with “PERBENDAHARAAN NEGERI SELANGOR: MENUNTUT BONUS DIJANJIKAN AZMIN ALI / MENGGESA MENUBUHKAN BANTUAN DANA HARI RAYA SELANGOR”. Join Otai and 13 supporters today.