0 have signed. Let’s get to 7,500!

YB Hasnol telah memalukan Perak FA dengan tindakannya yang seperti jakun meletakkan Piala Malaysia yang menjadi rebutan pasukan dalam liga M di celah kankang. Penghinaan kepada pemain yang bermain mati-matian dan keseluruhan skuad Perak FA. Juga menghina Sultan Perak kerana khabarnya piala tersebut adalah secara simbolik hadiah kepada hari keputeraan beliau. Menghina pemain-pemain yang pernah mewakili negeri masing-masing dari mula diperkenalkan piala ini. Juga menghina rakyat negara Malaysia yang tahu nilai sebuah piala. Paling penting menghina dan menjatuhkan maruah rakyat negeri Perak apabila tindakan beliau telah mengakibatkan kemenangan ini menjadi ejekan dan kutukan satu dunia bolasepak.

Today: Perak Till I Die is counting on you

Perak Till I Die needs your help with “Perak FA supporters: Bebaskan PAFA dari seorang presiden yang bernama YB Hasnol yang telah memalukan Perak FA!”. Join Perak Till I Die and 6,219 supporters today.