Per un Tavernes Viu - Sí als Festivals en Tavernes -

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 1.500!


Els veïns de Tavernes de la Valldigna estem recollint signatures perquè el nostre poble NO siga un POBLE dormitori. Volem TAVERNES amb oci, festivals, cinema, música i activitats de tot tipus i per a totes les edats. I que els nostres estiuejants i qui ens visita durant els mesos de l’estiu i l’hivern ho puguen gaudir amb tranquil·litat, sense altercats ni queixes veïnals.

SÍ ALS FESTIVALS! Per un Tavernes VIU!

A continucación en castellano e inglés.

-------------------------- Comunicat de la asociació ---------

Comunicat de la reunió (Prometemos traducirlo al castellano e inglés)

Desde la plataforma Tavernes Viu volem agrair a tots els que heu assistit a la reunió i també pel vostre suport que d'una manera o d'una altra ens feu arribar. També a tots els que no heu pogut assistir per un motiu o altre i ens heu donat ànims a continuar amb la plataforma i s'heu oferit a col·laborar. Volem agrair també a la gent que ens ha compartit per xarxes socials. Ja tenim més de 800 signatures amb només 3 dies. Ha sigut molt gratificant i ens encoratja a continuar endavant amb aquest projecte.


Volem recordar que som una plataforma apolítica, i què, amb independència del partit que governe, lluitem i lluitarem per a què els festivals continuen a Tavernes. Recordar que no anem a posicionar-nos per cap partit polític ni cap ideologia. Som gent del poble que volem que els Festivals i altres esdeveniments no desapareguen.

Somniem amb un poble viu amb Festiverns, Ibogues, Mediterrànies, Falles, concentracions moteres, holi dreams, concerts de rock locals, remembers, xarangues, fires, batucades, cines, pubs, locals i tots els esdeveniments que estem tenint al poble i la platja. Volem que els nostres fills de Tavernes es queden al poble i la platja per a gaudir de l’oci local. No volem tornar als moments on Tavernes (i la platja) era un poble sense vida on els joves i els no tan joves havíem de buscar l'oci a altres poblacions, amb tot el que això suposa.

Creiem que estos esdeveniments lúdics i culturals aporten riquesa, diversió i donen a conéixer el poble i la platja de Tavernes de la Valldigna.


Estem a favor d'arribar a un enteniment amb altres plataformes perquè estem realitzant una proposta en positiu sense cap tipus de discriminació per cap opció. Totes les coses es poden millorar amb arguments, diàleg i bon enteniment.

Volem que la gent de Tavernes s'unisca, des de comerciants, associacions de veïns, fallers, xarangues, batukades, moters, músics, estiuejants, grups polítics, fins qualsevol persona que opte per un poble amb vida, per un Tavernes Viu. Sabem que som majoria. Tenim arguments amb pes i amb força. Si ens unim podem guanyar. Som una associació en fase incial però amb les portes obertes a qualsevol persona i a qualsevol proposta. Oberta a col·laboracions amb altres associacions i entitats. Qualsevol cosa que necesiteu ens la podeu comunicar per ací.

------------------------------ Castelllano --------------------

Los vecinos de Tavernes de la Valldigna estamos recogiendo firmas para que nuestro pueblo NO sea un PUEBLO dormitorio. Queremos TAVERNES con ocio, festivales, cine, música y actividades de todo tipo y para todas las edades. Y que nuestros veraneantes y quien nos visita durante los meses del verano y el invierno lo puedan disfrutar con tranquilidad, sin altercados ni quejas vecinales.
SI A LOS FESTIVALES! Por una TAVERNES VIVA!

 

----------------------------- Inglés -----------------------------

The people from Tavernes de la Valldigna are gathering signatures because we believe than tavernes Is NOT a DORMITORY town. We believe in TAVERNES with leisure, festivals, cinema, music and every kind of activities and for all ages. And than the tourist and the people who visit Tavernes on summer and winter can enjoy it with peace, without problems and complains.

YES TO THE FESTIVALS! Yes to ENJOY TAVERNES!