PER MEGIN DHE BENIADEN ‼️

PER MEGIN DHE BENIADEN ‼️

Started
June 7, 2022
Signatures: 523Next Goal: 1,000
Support now

Why this petition matters

Started by Pojanushet IG

PER MEGIN DHE BENIADEN ‼️
Patjeter qe ti duhesh ta kesh pare videon e Megit ne emisionin “ Me Ler Te Flas “ ku moderator jane Romeo dhe Donald Veshaj ! Video e cila po qarkullon ne internet dhe ne social media jashtmase . Kohet e fundit Megi ka marre nje presion te tepert rreth kesaj video te bere virale . Historia ka nisur keshtu ⬇️
Megi dhe Beniada ishin te ftuara ne emisionin “Me Ler Te flas” ku ne fund te emisionit ato duhet te kryenin nje loje  . Loja ishte rreth nje mikrofoni i cili te shplante me Qumesht nese ti nuk e kendoje karaoken sakte . LE TE RIKUJTOJME QE E NJEJTA LOJE KISHTE NDODHUR JAVE ME PARE POR ME UJE DHE JO ME QUMESHT ! Gocat nisin lojen duke menduar se ishte uje dhe jo qumesht . Ne nje pjese te emisionit Beniada thote “Kjo qenka qumesht ore dhe jo uje “ . Pra kuptohet lehte qe gocat kane qene te ditura  qe mikrofoni do te lagte me uje dhe jo me qumesht. Kjo gje eshte denigrim i figurës së vajzave. Gjithashtu e  folura e Donaldit dhe Romeos ishte aq e shëmtuar sa vuri në siklet publikun e madje tensioni tek Megi u duk qartë . Per kete video duhen patjeter te merren masa . Dy vajza që shplahen në qumësht, hajde qeshim! Jo more jo kjo është për të qarë! Ku është Autoriteti i Mediave audiovizive, pse nuk ka bërë një reagim? Kur kjo gjë tërhoqi vëmendjen e publikut dhe u komentua si e shëmtuar po Ama-s nuk i bëri përshtypje? Apo siç thonë: leku e hedh ujin përpjetë (qumshtin ndryshe), e kur mbyllet xhepi, mbyllet edhe goja??? Tashme Megi Pojani ka mbyllur accountin e saj te Instagramit duke rihapur nje te ri (privat dhe duke lejuar vetem personat e aferm te saj ) . Ne duam ti themi Megit qe te rikthehet dhe te jete me e forte se kurre ! PER MEGIN DHE BENIADEN‼️

 


FOR MEGI AND BENIADA ‼ ️
Definitely you should have seen Megi's video in the show "Me ler te flas " where moderators are Romeo and Donald Veshaj! Video which is circulating on the internet and on social media abroad. Megi has recently received a lot of pressure about this viral video. This is how the story started ⬇️
Megi and Beniada were invited to the show "Me ler te flas" where at the end of the show they had to play a game. The game was about a microphone that would rinse you with Milk if you did not sing the karaoke correctly. LET'S REMEMBER THAT THE SAME GAME HAD HAPPENED WEEKS AGO BUT WITH WATER AND NOT WITH MILK! The girls start the game thinking it was water and not milk. In a part of the show, Beniada says "This is milk, not water". So it is easy to understand that the girls knew that the microphone would be wet with water and not with milk. This is a denigration of the image of girls. Also the talk of Donald and Romeo was so ugly that it embarrassed the audience and even the tension in Megi was evident. For this video, measures must be taken. Two girls rinsing in milk, let's laugh! No more no this is for crying! Where is the Audiovisual Media Authority, why did it not react? When this thing attracted the attention of the public and was commented as ugly but Ama did not impress?  Now Megi Pojani has closed her Instagram account by reopening a new one (private and allowing only her relatives). We want to tell Megi to come back and be stronger than ever! FOR MEGI AND BENIADA ‼ ️

Support now
Signatures: 523Next Goal: 1,000
Support now