Продолжување на породилно отсуство до крај на 2020 година!

0 have signed. Let’s get to 5,000!


Бараме да се продолжи породилното отсуство до крај на 2020 година за сите родилки на кои им истекува пред тоа. Со оглед на големиот број прашалници во однос на ситуацијата со Ковид - 19 вирусот на есен, а во однос на заштита на нашите најмали и најранливи, бараме да се донесе ваква мерка.

 Today: mara is counting on you

mara mladen needs your help with “people: Продолжување на породилно отсуство до крај на 2020 година!”. Join mara and 3,444 supporters today.