Pendik'in ilk çocuk kütüphanesini biz kuralım.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba,

Özgürlük Parkı içerisinde bulunan çocuk kütüphanesinden ilham aldık. Özellikle 0-3 yaş aralığındaki bebekler ve küçük çocuklar için düzenlenmiş; içerisinde kitaplar, gelişime yardımcı oyuncak ve materyaller, puflar, raflar, masa ve sandalyelerle düzenlenmiş bir çocuk kütüphanesi fikrini Pendik Belediye'sine sunduk.

Kurtköy-Yenişehir'de Barış Manço Parkı içerisinde bulunan Yahya Kemal Beyatlı Bilgi Evi'nin tam da bu amaca hizmet edebilecek bir yapı olduğunu düşünüyoruz.

Yeterli talep olduğu takdirde, Bilgi Evi içerisinde bir odanın sadece çocukların ve annelerin kaliteli zaman geçirebilecekleri bir düzenlemeyi Pendik Belediyesi'nin gerçekleştirebileceğini öğrendik.

Şimdi ihtiyacımız olan tek şey sizin desteğiniz.

Bunun için,

1. Bu kampanyayı imzalayın ve mümkün olduğunca yayın.
  2. Pendik Belediyesi'ni 444 81 80 numaralı telefondan arayarak Kültür İşleri Müdürlüğü'ne 'Yahya Kemal Beyatlı Bilgi Evi içerisinde bir çocuk kütüphanesi düzenlenmesini talep ediyorum' talebinde bulunun.

Geleceğimize olan katkınız ve desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ediyoruz!

Bugün Gamze imzanı bekliyor!

Gamze Günal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Pendik Belediyesi: Pendik'in ilk çocuk kütüphanesini biz kuralım.». Gamze ve imza atan diğer 74 kişiye katıl.