Bir çocuğun gözleri ve kulakları olmak ister misiniz?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ahmet Fatih, erken doğum sebebiyle bir küvez bebeğiydi.Bugün 15 yaşında..Küvezde göz sinirleri ve kulakları yandığı için görme ve işitme engelli.Dış dünyayla hiçbir bağı yok.Göremeyen duyamayan konuşamayan kısaca karanlığa mahkum bir çocuk.Bu durumuna rağmen çok zeki, ailesi en azından "evet, hayır, anne-baba" kelimelerini öğretebilmek için bir profesörle eğitime başlamışlardı, fakat doktorun yoğunluğu sebebiyle çocuk yalnızca su içmeyi öğrenebildi.Ülkemizde hem görme hem işitme engelli eğitimi veren bir kurum ya da doktor yok malesef.Ben aile dostları olarak Belediye Başkanlığından Cumhur Başkanlığına kadar her türlü kapıya gittim çocuğun sesini duyurabilmek için.Her seferinde biz size döneriz yanıtını aldım.Ahmet, küçüklüğünü çamaşır makinalarının içinde sıkışarak, camlardan düşme tehlikesi atlatarak ve yüksek duvarlara tırmanarak geçirdi.Çok aktif hareketli bir çocuk, fakat içinde tek kişilik bir dünyası var.Onunla iletişim kuramadığımız için hayali nedir bilemem, ama annesinin en büyük hayalinin evladının "anne" dediğini duymak olduğunu biliyorum.Sizden ricam bu kampanyaya destek olarak ülkemizdeki görme ve işitme engelli çocuklar için bir eğitim kapısı açılmasına destek olmak! Onların karanlığa ve yalnızlığa mahkum olmasına izin vermeyin..Ahmet'in çıkaramadığı ses siz olun

Bugün Büşra imzanı bekliyor!

Büşra Çağlar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin: Bir çocuğun gözleri ve kulakları olmak ister misiniz?». Büşra ve imza atan diğer 487 kişiye katıl.