Terbangkan Althea ke Prancis

0 telah menandatangani. Mari kita ke 5.000.

EDIT: WE’RE ALMOST AT 1K I’M PACKING MY BAGS RIGHT NOW

English: Althea has recently dyed her hair (again) and is ready to experience life as Amélie Poulain from the critically acclaimed 2001 french film, « Amélie ». But to do that, she needs your help! As the film is set in Montmartre (hey that’s the brand of her oil pastels), she must also be there in order to be as authentic as the film! Are you willing to sign this petition so that the President of Indonesia Joko Widodo and other members of the parliament can convince the President of France Emmanuel Macron to evacuate Althea from the busy living of Jakarta?

Indonesian: Belakangan ini Althea telah mengecat rambutnya (lagi) dan sudah siap untuk menjalankan hidup sebagai Amélie Poulain dari film prancis tahun 2001, « Amélie ». Namun untuk melakukan hal tersebut, ia membutuhkan bantuanmu! Karena film tersebut berlatarkan di Montmartre (hei itu merk krayonnya), ia juga harus berada di sana agar seasli yang ada di filmnya! Apakah kamu bersedia menandatangani petisi ini agar Presiden Republik Indonesia Joko Widodo serta anggota parlemen lainnya dapat membujuk Presiden Prancis Emmanuel Macron untuk mengevakuasi Althea dari hiruk-pikuk Jakarta?

Français: oui oui baguette je t’aime