PENGHANTARAN TUGASAN PADA WEEK 16

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
sarah adibah started this petition to Pelajar and

Permohonan untuk lewat menghantar tugasan.

Makluman kepada para pensyarah, kami pelajar Fakulti Pendidikan bidang Pendidikan Khas Tahun 2 telah menyediakan petisi untuk meminta jasa baik pensyarah bagi memberi kelonggaran menghantar tugasan Kursus GGGB2123 dan GGGB2252. Hal ini kerana perincian tugasan diberikan pada minggu 10 dan minggu 11. Maka kurang memungkinkan bagi kami untuk menyelesaikan semua tugasan yang diberi pada minggu ke-14. Selain itu, terdapat segelintir rakan kami yang mempunyai kekangan-kekangan yang tidak dapat di elak serta masalah kesihatan mental yang kurang baik. Maka kami mohon kepada para pensyarah untuk memberikan masa yang lebih banyak kepada kami untuk menyiapkan semua tugasan yang diberi.

Melihat kepada kesibukan tugasan lain serta persiapan kuiz dan ujian akhir. Maka dari itu, kami bercadang untuk menghantar tugasan selewat-lewatnya pada minggu ke 16.

Segala bantuan dan kerjasama dari para pensyarah amat kami hargai dan kami dahului dengan ucapan beribu terima kasih. Sekian.

0 have signed. Let’s get to 100!