Pedofililer tespit edilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Dünyada bilinen bir hastalık olan PEDOFİLİ son yıllarda yaygınlık göstermektedir. Masum yavrularımıza dokunacak her pedofili hastası başta ailelerin ve aslında tüm insalığın canını acıtmaktadır. Teşhis edilen her pedofili hastası bir belki de onlarca geleceği aydınlatacak.

Birçoğumuzun bildiği gibi eskiden nüfus sayımlarında bir gün süre ile evden çıkma yasağı konulur o gün yetkililer sayım yapardı. Şimdi bende devletimizi milletimizi tüm psikolog psikiyatr doktorlarımızı sağduyuya davet ediyorum. Gönüllü ya da zorunlu. Tüm doktorlarımız Sağlık Bakanlığı ile iş birliği yapıp pedofili teşhisi için en önemli sorular hazırlansın. O gün güvenlik güçlerimizin de desteği ile herkes kısa bir teste tabi tutulsun. Pedofili ya da şüphesi olanlar tedavi edilsin.

Hiç kimse ben pedofiliyim diyerek tedaviye gitmez. Belki 1000/1 ama bu çözüme insan olan hiç kimse karşı çıkamaz. Devlet millet el ele olursa üstesinden geleceğimize inanıyorum.

Bugün Emel imzanı bekliyor!

Emel Köseoğlu Esen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Pedofililer tespit edilsin». Emel ve imza atan diğer 493 kişiye katıl.