Kampanya Kapatıldı

Paypal-Türkiye acilen tekrar açılsın

Bu kampanya 85 destekçiye ulaştı

PayPal; birçok kişinin bildiği gibi,finansal bilgilerimizi kimseyle paylaşmadan, güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde ödeme yapmamızı, ödeme almamızı ve para göndermemizi sağlayan, dünyadaki bir numaralı online ödeme hizmetidir.

Paypal Türkiye uzun bir süredir hizmet vermiyor....Vergisel sorunlardan dolayı bildiğim kadarıyla...Dünyanın en adı duyulmadık ülkelerinde bile kullanılan bu sistemde ülkemizin devredışı oluşu çok boyutlu zararlar veriyor....Ebay ve benzeri birçok siteden alışveriş imkanı bulamıyoruz örnek olarak...Yada bazı sitelerden en az 25 USD banka komisyonu ödemek şartıyla havale yapmak zorundayız...Sadece Paypal'i kullanarak iş yapan birçok küçük ticaret firması vardı....

Aslında en büyük zararı düzenli işi olmayıp kıt kanaat geçinen bireysel olarak el yapımı bazı ürünleri yada ufak tefek pul, kitap gibi materyalleri satarak gelir sağlamak isteyen sayısı milyonları bulan kullanıcılaradır..

Ekonomik yönden ülke olarak büyük kayba neden olmaktadır..

İnternette değişik mecralarda konuya benden çok daha hakim birçok arkadaşın bu sıkıntıyla ilgili paylaşımları görülmektedir...Zaten birçok kişinin burada işin farklı boyutlarını dile getireceğinden eminim...Umarım bu konudaki tepki ve talebimiz devlet yetkililerimizin acilen devreye girmesi için bir vesile olur.

Bugün KEMAL imzanı bekliyor!

KEMAL ADLIG bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Paypal-Türkiye acilen tekrar açılsın». KEMAL ve imza atan diğer 84 kişiye katıl.