Türk Telekom Upload Hızını Arttırsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye,  internet hızı sıralamasında 84. sırada! Ülkemizde sunulan internet hızları Estonya, Moldova, Kazakistan, Bermuda, Moğolistan ve hatta Kenya'nın bile gerisinde. (Kaynak: Speedtest)

Milyonlarca vatandaşımız, sevdiği dizileri veya içerikleri internet üzerinden izliyor. Ve binlerce kişide internet üzerinden yayın yapıyor. Tabi online yayın yapmak istiyorsanız size gerekli olan internetinizin "download" hızı değil "upload" hızı. (Bilmeyenler için kısa özet: "download- internetten veri indirme hızınız" , "upload - internete veri yükleme hızınız")

İnsanların uzaydan canlı yayın yaptığı günümüzde, Türk Telekom'un en fazla 4 Mbps upload hızı sunmasına itiraz ediyorum. Dünyanın bir çok ülkesindeki online yayın yapan içerik üreticileri onlarca Mbps upload hızlarına sahipken, 1080p kalitede canlı yayınlar yapabilirken, ben ülkemizin en büyük iletişim şirketlerinden biri olan Türk Telekom'dan daha fazla upload hızı almak istiyorum.

İnternet sadece download hızı demek değildir. Muasır medeniyetler seviyesini bugünkü internet hızları ile yakalamak imkansızdır! Bu upload hızları ülkemize YAKIŞMAMAKTADIR.

Türk Telekom'un en kısa sürede müşterilerine (ücret karşılığı bile olsa) yüksek hızlarda upload servisi sunmasını talep ediyorum.

Bugün Mert imzanı bekliyor!

Mert Sezer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Paul Doany: Türk Telekom Upload Hızını Arttırsın!». Mert ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.