PATOLOJİ TEKNİKERLERİ 2000 KADRO BEKLİYOR!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Patoloji Teknikerleri olarak çoğu yüksek öğretim kurumlarından her yıl binlerce mezun vermemize rağmen atama sayıları son derece üzücü durumda. Şuan sayıları 10.000 e varan mezun sayısıyla kendi alanında emek verip işini yapmak isteyen onlarca insan ilgili mercilerden gelecek güzel haberleri bekliyoruz. Çoğu sağlık merkezi şehir hastaneleri ve devlet hastanesinde olmamız gereken patoloji laboratuvarında bizler yer alamıyoruz. 10bin bölüm mezunlarına işini yapması için şans verilmesini istiyoruz. Çünkü eğitimini aldığımız işimizi bizden başka kimsenin yapmaması gerektiğini sağlıkta kalite açısından değerli ve önemli olduğunu biliyoruz. Bu atama döneminde 2bin kadro ile en azından sorunu bi nebze hafifletmek mümkün ve bu konuda değerli desteklerinizi bekliyoruz.

Bugün Hilal imzanı bekliyor!

Hilal Özcan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «PATOLOJİ TEKNİKERLERİ 2000 KADRO BEKLİYOR!». Hilal ve imza atan diğer 477 kişiye katıl.