Pati dostlarımız için mezarlık yerleri yapılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Günümüzde insanlar için mezarlık yerleri var fakat hayvanlar için mezarlık yerleri malesef yok. Sokaklarda bir hayvan öldüğü zaman çöpçüler sanki bir çöp gibi alıp direk atıyorlar. Çoğu çocuklar sokaklarda kanlar içinde hayvanları görüyor ve etkileniyor. Bir canlı besleyenin en büyük korkusu, dostu vefat ettiğinde ne yapacağı ve nereye gömeceği oluyor. Sevdiğimiz insanlar vefat edince nerede gömülü olduğunu biliyoruz ve mezarlığa gidiyoruz. Fakat sevdiğimiz dostlarımızın bir mezar yeri olmadığından dolayı malesef vefat edince gömmeye yer arıyoruz. Dolayısıyla bizlerde dostlarımız için mezarlık yerleri olsun istiyoruz. Unutmayın hayvansever olmak sadece bir hayvanı sahiplenmek degildir. Hayvansever olmak hayvanlara zarar vermemek elimizden geldiğince yardımcı olmak demektir. Hayvan besleyenlere değil. Hayvanlara zarar vermeyenlere hayvansever denir. Sizlerden ricamız sadece bir imza atmak. Damlaya damlaya göl olur.

Bugün Gökçe imzanı bekliyor!

Gökçe Koçyiğit bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Pati dostlarımız için mezarlık yerleri yapılsın.». Gökçe ve imza atan diğer 819 kişiye katıl.