Cer introducerea taxei pentru drumuri in pretul carburantilor!

0 людей подписали. Следующая цель: 100
Юрий Чеботарь создал(а) эту петицию, адресованную Guvernul Republicii Moldova и

Astazi taxa pentru drumuri se achita de proprietarii automobilelor indiferent de distanta parcursa. Se intimpla ca unii proprietari de automobile nici nu au iesit cu masina din garaj, dar din nou sunt nevoiti sa achite taxe. Sunt si cei care circula zilnic pe drumurile din RM platind ca si ceilalti. Situatia actuala nu este echitabila. Mai mult ca atit, din ultimile estimari cicra 40% din proprietari ai automobilelor nu achita aceasta taxa. Prin includerea taxei pentru folosirea drumurilor in pretul carburantilor se va asigura achitarea acesteia la fiecare alimentare. In acelasi timp cel care circula mai mult achita mai mult. Se vor miscora numarul cazurilor de aplicarea amenzilor pentru lipsa reviziei tehnice care nu poate fi facuta fara achitarea taxei pentru drumuri si se pedepseste cu multe puncte de penalitate. Aceasta decizie ne priveste pe toti indiferent de viziuni politice, etnie, limba vorbita, etc.

0 людей подписали. Следующая цель: 100