Kunder ndryshimeve ligjore per biresimin

Kunder ndryshimeve ligjore per biresimin

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Migena Balla started this petition to Parlamenti Shqiptar and

Jemi ne prag te miratimit te nje ligji per ndryshime ne Kodin e Familjes ne Shqiperi.

Ky ligj duhet kundershtuar pasi cenon rende te drejtat e femijeve duke i vendosur ata perballe rrezikut te trafikimit, shfrytezimit, trafikut te organeve, pedofilise, abuzimeve seksuale, perversiteteve te tjera.

Ky ligj parashikon qe nje person i vetem mund te biresoje qe do te thote aspak kontroll per pergjegjesi prinderore pasi ky njeri nuk eshte ne gjendje te jetoje me nje adult tjeter por sipas ligjit mund te jetoje dhe kujdeset per nje femije duke e vendodir femijen ne kushte te barabarta me kafshet, pa te drejte te kete figure prinderore ngjashem me ata natyrale, pra nje nene e nje baba.

Le te kundershtojme sa mundemi kete katastrofe ligjore qe rrezikon femijet.

I drejtohemi Parlamentit Shqiptar deputeteve, Presidentit te Republikes, Keshillit te Ministrave te rishikojne keto ndryshime dhe te ndalojne kete tentative abuzive ligjore me jeten e femijeve.

Ju Faleminderit

Avokate Migena Balla

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!