Karaman İlinde Gökkuşağı Futbol Sahası Park Olmasın! Çocuklar Futbol Oynasın...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Karaman İlimizde yıllardır gençlerin futbol oynadığı ve antrenman yaptığı Gökkuşağı Futbol Sahası (Ağalar Harmanı) Park yapılmak isteniyor. Herhangi bir tesis yapılmadan bu tesisin bu şekilde park yapılması zaten futbol tesisi olmayan ilimizi hepten zora sokacaktır.

Bir çok kulübün antrenman yaptığı ve yaz ayları boyunca 10-14 yaş aralığındaki çocukların spor yapıp nefes aldığı bu ortamın şu an için bir alternatifi yoktur. Henüz yapılmamış tesisleri (en az 3-4 yıl sürecek stadyum projesi) veya mahalle aralarında yapılmış minyatür sahaları buraya alternatifmiş gibi göstermek isteniyor. Ancak burası gerek ebatları bakımından, gerçek çim saha olması bakımından şu an için alternatifsiz bir yerdir.

Suç oranlarının hızla arttığı ilimizde; küçüklere, gençlere bir rehabilite yeri olan spor ve bunun en popüler dalı futbol maalesef bu şekilde tırpan yemektedir.

Yapılacak park alanı içinde olsun mevcut sahanın korunmasını yada Park estetiğini bozmadan buraya mevcut ebatlarında bir saha yapılmasını talep etmekteyiz. Buradaki arsa büyüklüğü hem park hem futbol sahası için fazlasıyla yetecek bir yerdir.

Bir kez daha söylemek isterim ki bizim için söylenen çözümler en az 3-4 yıl sonra yapılacak bu tip sahaları işaret etmektedir. Bu nedenle mevcudu en azından diğer sahalar yapılana kadar korumak gerekmektedir.

Bu durumda ya yapılacak Park alanı içinde bir futbol sahası planlamak yada 3-4 yıl sonra bitecek sahaları bekleyip o zaman burayı park yapmak gerekmektedir.

Konu ile alakalı çalmadığım kapı, halimizi arz etmediğimiz kimse kalmadı.

Lütfen bizim sesimiz olun.

Bugün Kadir Gültekin imzanı bekliyor!

Kadir Gültekin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «parkbahce@karaman.bel.tr: Karaman İlinde Gökkuşağı Futbol Sahası Park Olmasın! Çocuklar Futbol Oynasın...». Kadir Gültekin ve imza atan diğer 113 kişiye katıl.