Hemşireler acil sağlık hizmetleri istasyonlarından alınsın!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kıymetli meslektaşlarım bildiğiniz üzere 112 komuta kontrol merkezleri de dahil olmak üzere acil sağlık hizmetleri istasyonları ve acil servislerde paramedikler ( acil tıp tekneri) olmasi gerekirken hemşireler görev almaktadır. Biz paramedikler (acil tip teknikeri) hak ettiğimiz ve bizlerin olmasi gereken konumda değilken hemşireler çoktan bizim görev yerlerimize kadrolu olarak atanmakta ve bizim haklarımız ihlal olmaktadır. Bizler bunca zaman gerek üniversite gerek eğitim beceri kurslarında emek harcayıp ter dökerken birileri bizi hiçe sayıp nasılsa oda sağlıkcı diyerek bizlerin hak ettiği konumu başkalarına vermektedir. Sizlerden ricam kampanyamiza destek  olmanız ve sesimizi sağlık bakanligina duyurmak olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim

Bugün Zeynep imzanı bekliyor!

Zeynep Yapıcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Paramedik: Hemşireler acil sağlık hizmetleri istasyonlarından alınsın!!!». Zeynep ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.