Paraksts, lai aizliegtu politiķiem pasludināt karu. Obligāts referendums

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 2.500!

Kari neaizsargā cilvēku vispārējās intereses, ne arī apkārtējo vidi, tā vietā viņi ir vienkāršs bizness politiķiem un uzņēmumiem. Šis bizness, kas daudzus cilvēkus nogalina un miljoniem cilvēku izraisa citas nopietnas problēmas, piemēram, imigrācija, bada un vētra gadu desmitiem. Viena no lielākajām briesmām cilvēkam ir kodolieroči, kas apdraud mūs kā sugu.

Mēs varam apturēt valdības, kuras spēj uzbrukt citām valstīm, aizliedzot to starptautiskajiem standartiem un valstu likumiem. Tāpēc mēs lūdzam vairāku valstu starptautiskās struktūras un politiķus izdarīt obligātu iesniegšanu referendumam par militārām intervencēm ārpus valsts teritorijas.

Mums ir ticība, ka vairākas mazas valstis bez karadarbības ir pirmais, kas šo iniciatīvu atbalsta, mainot savus likumus, vai ka starptautiskās organizācijas veicina šīs izmaiņas tiesību aktos visā pasaulē. Pirmajā gadījumā ir sagaidāms, ka šīs valstis piespiež starptautiskās organizācijas, lai tās atgrieztos pie šā pasākuma; Kā arī ar tautas un plašsaziņas līdzekļu spiedienu, viņi var padarīt to, ka katra valsts maina tā likumus, apturot pašreizējās valdības ieņemšanu citā valstī.

Mēs esam devuši politiķiem pārāk daudz varas, un tā sekas ir ļoti nopietnas: piesārņojums, netaisnība, nabadzība, karš, korupcija, globālā sasilšana, planētu iznīcināšana un cilvēku sugu iznīcināšana. Tagad mums ir jāreaģē divos veidos: atņemt politiķiem lēmumu pieņemt lēmumus par jautājumiem, kas kaitē globālajām interesēm, kā šajā lūgumrakstā, un uzliek tiem pienākumu pieņemt lēmumus, kas mums visiem dod labumu.

Tieši to mēs darīsim no International Association to Change the World, izmantojot terminu "lūgumraksts". Šī ir pirmā lūgumraksts, un mums ir ticība, ka lielā kopiena, kura ar savu parakstu atbalsta desmitiem tūkstošu uzvarošu lūgumrakstu, uzskata, ka mūsu jaunie lūgumraksti ir noderīgi, un viņi tos arī paraksta.

Plašāku informāciju par mūsu projektu varat atrast www.iachangetheworld.org un mēs varam informēt jūs par mūsu ikmēneša pieprasījumiem, ja jūs sekojat mums mūsu Facebook lapā: https://www.facebook.com/International-Association-to-Change-the-World-Lett-470564823299729/

Hoy: Francisco Javier cuenta con tu ayuda

Francisco Javier Marzal Mercader necesita tu ayuda con esta petición «Paraksts, lai aizliegtu politiķiem pasludināt karu. Obligāts referendums». Únete a Francisco Javier y 1.576 personas que ya han firmado.