Parašas draudžia politikus paskelbti karą. Privalomas referendumas

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 1.500!

Karai neapsaugo žmonių interesų nei aplinkai, o yra politikų ir kompanijų paprastas verslas. Šis verslas, kuris žudo daugelį žmonių ir kelia rimtesnes problemas milijonams žmonių, kaip imigracija, badas ir nuolaužas dešimtmečius. Vienas iš didžiausių pavojų žmonijai yra branduolinė grėsmė, kelianti pavojus, kad mes išnyksime kaip rūšis.

Mes galime sustabdyti vyriausybes, galinčias užpulti kitas šalis, uždraudžiant ją tarptautiniais standartais ir nacionaliniais įstatymais. Todėl mes prašome tarptautinių institucijų ir politikų keliose šalyse padaryti privalomą referendumo pateikimą karinėms intervencijoms už šalies teritorijos ribų.

Mes turime tikėjimą tuo, kad kelios mažos šalys, neturinčios karo įrašų, pirmą kartą patvirtina šią iniciatyvą, pakeisiančią savo įstatymus, arba kad tarptautinės institucijos skatina šiuos įstatymų pakeitimus pasauliniu mastu. Pirmuoju atveju tikimasi, kad šios šalys įpareigotų tarptautines organizacijas grąžinti šią priemonę; Be to, jų pavyzdžiu, taip pat su populiaru ir žiniasklaidos spaudimu, jie gali padaryti, kad kiekviena šalis pakeistų savo įstatymus, sustabdydama dabartinę vyriausybę įsibrauti į kitą šalį.

Mes suteikėme politikams per daug galios ir jos pasekmės yra labai sunkios: tarša, neteisybė, skurdas, karai, korupcija, visuotinis atšilimas, planetos sunaikinimas ir žmonių rūšių naikinimas. Dabar mes turime reaguoti dviem būdais: atmesti politiką nuo sprendimų dėl klausimų, kurie kenkia visuotiniams interesams, kaip ir šioje peticijoje, ir įpareigoti juos priimti sprendimus, kurie naudingi visiems mums.

Tai, ką mes ketiname daryti iš International Association to Change the World, pasitelkdami terminą "peticija". Tai pirmasis prašymas, ir mes turime tikėjimą, kad didelė bendruomenė, palaikanti savo parašu, dešimtys tūkstančių pergalingų peticijų mano, kad mūsų naujos peticijos yra naudingos, ir jos taip pat pasirašo.

Daugiau informacijos apie mūsų projektą galite rasti www.iachangetheworld.org ir mes galime jus informuoti apie mūsų kas ketvirčius prašymus, jei sekate mus mūsų "Facebook" puslapyje: https://www.facebook.com/International-Association-to-Change-the-World-Lietuvi%C5%A1kai-1829261457386210/

Hoy: Francisco Javier cuenta con tu ayuda

Francisco Javier Marzal Mercader necesita tu ayuda con esta petición «Parašas draudžia politikus paskelbti karą. Privalomas referendumas». Únete a Francisco Javier y 1.258 personas que ya han firmado.