Memati Pusuya geri dönsün!

0 людей подписали. Следующая цель: 200

Kurtlar Vadisi Pusu 161 bölümde, ana karekterlerden biri olan, milyonların sevdiyi Memati personajı kendi düyününde gülle ile vurularaq "öldü". Bunun asıl sebebi Gürkan Uygunun artık "Memati" gibi karakterden bıktığı, ve yeni röller almak istediğinden ireli geldi. Amma şimdi Gürkan Uygun yeniden böyle karaktere geri dönüyor. Yep yeni dizisi Kehribar ile. Şimdi, ben diyorum ki, Kehribar dizisi biter bitmez, Gürkan Uygun yeniden Kurtlar Vadisi Pusuya geri dönsün. Mematinin yaşamasını sağlıyacaq farklı farklı fikirler var. Eger ssenaryoçular iyi düşünseler, Mematini geri döndüre bilerler. "Geri dönme" fikirlerinden birini sonuncu update de yazılmışdır. Kim istese, baka bilir. (https://www.change.org/p/pana-film-memati-pusuya-geri-dönsün/u/17729279

Dönmesi için bizler gerek ki, Pana filmi, ve Gürkan Uygunu ikna edek. Bunun üçün de biz bir olmalıyık.

Mematinin yeniden diziye dönmesini isteyen kaç kişi var? Memati Kurtlar vadisi Pusuya geri dönüyor haberini bekleyen kaç insan var?

Cегодня Nazim рассчитывает на вас

Nazim Musazade нуждается в вашей помощи с петицией «Pana Film: Memati Pusuya geri dönsün!». Nazim и 145 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.