PAU Yemek uygulaması kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

1.Bir uygulama kullanıcısını yormayacak bir şekilde tasarlanır.
- Yapmış olduğunuz bu uygulamada sabit ödeme sistemi bulunuyor, bu "üniversitede" yurt dışı öğrenciler bulunuyor ve bu öğrenciler halk bankasından hesap açtıramıyor.

-Sizin bu sistem için yapılacak EFT için ek ücret neden ödemek gerekiyor?(bir çok öğrenci para kazanmasını daha bilmiyor, bir çoğu kazanmak için az uyuyor, bir çoğu ailesinden kısıtlı para desteği alıyor)

-Ödeme min 30 dakika içinde hesaba yansıyor yemek 2 saat sürede bunu organize etmek bir az zor.

- Belki israf karşısını almak için düşündünüz fakat bu rezervasyon sisteminde bir çok öğrenci rezerv edip yemeyede bilir.

2. Düşündüğünüz bu uygulama çok başarısız. Neden?
- Her kesin akıllı telefonu bu uygulamayı desteklemiyor, her kesin akıllı telefonu olmaya bilir, her kesin internet erişimi olmayabilir(eduroam yemekhanede yeterli sinyale sahib değil!), her kesin şarjı yeterli olmayabilir, bir çoğunun ders çakışmalarından dolayı bir gün yemek yer, bir gün yiyemez çok esnek programaları var.

3. Üniversite Personeline uygun.

- Üniversitenin akademik personelleri için çok kullanışlı olabilir çünkü üniversite her türlü desteği yapıyor personellerine ve personellerin program saatleri belli rezervasyon sistemide çok uygun.

Bu çoklu sebeplerden dolayı PAU Yemek uygulamasını gereksiz buluyorum.

Android PAU Yemek - Yorumları

İOS PAU Yemek - Yorumları