2017 YGS 09.45 Mağdurları

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sayın Yetkili,                                             YGS'de bu yıl ilk kez uygulanan 9.45 sonrası sınav salonuna adayların alınmaması,yüzlerce öğrencinin mağduriyetine sebep olmuştur.Takdir edersiniz ki üniversiteye hazırlanma uzun ve meşakkatli bir süreçtir.Yeterince duyurusu yapılmayan bu uygulama, yüzlerce öğrencinin bütün emeklerini bir anda heba etmiştir.Örgün öğretimin dışında olan yani çalışmak zorunda olan veya açık liseden sınava katılan adayların da olduğu  ve bunların rehberlik hizmeti alamadığı  hesaba katılırsa onlara bir şans daha verilmesinin gerekliliği daha net görülecektir.Hem adayların hem anne babaların  hem de öğretmenlerin emeklerini dikkate alarak,ayrıca hazırlık sürecinin ekonomik külfetini göz önünde bulundurarak  2017 YGS'de 9.45-10.00 arası sınav salonuna alınmayanlara -siz değerli yetkililer tarafından-ikinci bir şans verilmesini rica ederim.                                                Saygılarımla                                                Sema Esen

Bugün sema imzanı bekliyor!

sema esen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Pınar Kuldaşlı: 2017 YGS 09.45 Mağdurları». sema ve imza atan diğer 140 kişiye katıl.