Samsung Galaxy Note8 N9500 Operatörler Bizi Yok Saymasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

1000 dolar vererek Türkiye de ithalat garantisi ile satın aldığımız, vergisini ödediğimiz ve faturasını aldığımız Samsung Galaxy Note8 N9500 model numaralı Akıllı telefon ne yazık ki Türkiye de hiç bir GSM operatörü tarafından tanunmıyor.

Tanınmaması nedeniyle cihazda bulunan bir takım önemli özellik ne yazık ki kullanılamıyor. Örnek vermek gerekirse cihazın sahip olduğu;

Görüntü Arama

VoLTE ( HD arama )

VoWiFi ( Kablosuz Ağlar Üzerinden Arama )

Yukarıda yazdığım bu özelliklerin cihaz donanımında yer aldığı halde, ithal edildiği ülkeden bu özellikleri yazılımsal olarak kapatılmış bulunuyor. Ben bu ürünü DELTA Garantisi ile aldım, kimisi de GÜNCEL DİGİTAL Garantisi ile aldı. Durumu DELTA firmasına bildirdiğimde ise bana cihazın bu özelliklerinin bulunmadığını söylediler, ancak ben bu özellikleri ilk aldığım gün (Aralık 2017 balında) açtım, ancak bu geçici bir çözüm olarak açıyor. Cihaz her yeniden başlatıldığında özellik kapanıyor.

Ben 10 yıla yakındır şuan ki adı Türk Telekom olan operatörü kullanıyorum, 2 defa detaylı bie e-posta atmama rağmen bana yalnızca "Garanti Sağlayıcınız ile İletişim Kurun" şeklinde yanıt geldi.

Bulduğum geçici çözüm için tarafımca hazırlanmış rehber yöntem : https://ozcandelikanli.blogspot.com.tr/2018/03/samsung-galaxy-note8-volte-ve-vilte.html

Ben ve benim gibi çok kişi Türkiye'den yasal ve faturalı olarak satın aldığımız bir ürünün Türkiye'de bulunan GSM operatörleri tarafından tanınmasını ve kapalı olan donanımsal özelliklerin açılmasını istiyoruz.

Öncelikle bu ürünü alanlardan daha sonra da ithalatçı garantisi ile başka telefonları almayı düşünenlerden ricam bizleri haklı olduğumuz bir konuda yalnız bırakmamanız olacak, yarın sizlerinde başına gelmesi muhtemel bir sorunda siz de yalnız kalmayacağınızı bilin.

Lütfen ilk olarak N9500 model cihazı ithal eden firmalar, sonra da GSM operatörleri sesimizi duysun ve bir kaç fakikalık bir işlemi yapmayı bize çok görmesinler.

Bugün Özcan imzanı bekliyor!

Özcan Delikanlı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ozcandelikanli@gmail.com: Samsung Galaxy Note8 N9500 Operatörler Bizi Yok Saymasın». Özcan ve imza atan diğer 62 kişiye katıl.