Oylun Antenli Kaset Çıkarsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

oylun ve anten teorisi

puştlaşma katsayısı izafidir. eğer gerçekten kötü olmak istiyorsan kuyruğunu unutmamalısın. çünkü kediler yerleşik martılardır. kalıplar ya da kapılar mühim değil vahimdir.

dünya fakir bir gezegen olduğu için böyle. misal jupiterin olayı daha farklı. düşünsene bunca radyasyon boş boşuna değildir her halde.
bu konuyu kaset çıkınca ayrıca ele almak istiyorum ama şunu söylemeliyim. canlılık belirtiler üzerindedir. gerilim sadece elektrikle ilgili değil evrende her şey kıpraşır. ben en son ne zaman kıpraştım hatırlamıyorum. yıllardır duruyorum ben. hiç takım tutmadım. neden tutayım ki yenilince üzülürüm sonra. ben üzülmeyi hiç sevmiyorum. ama üzmeyi seviyorum.

şimdi anten konusunu anlatabilirim.

antenler genelde damlarda olur. şimdi çoğu çanak ama eskiden tırtıklı tırtıklı şu şekil oluyordu: -`|--.. vericilerden yayılan sinyalleri alıcılara iletiyordu herkes kazanıyordu. küçük re minör taneleri boşlukta ahenkle titreşiyor ve mücerret konusu estetikle hal oluyordu. ama sonra bu mücerret denilen olay alıcılarla vericileri yer değiştirdi. sonra ayaklanma çıktı herkes eline bir kimlik alıp kişisel istitklal marşlarını ezberledi.

o sıra oylun henüz müzikle profesyonel manada tanışmamış sadece karşılıksız sesler çıkarıyordu çünkü altı aylıktı. şimdi daha büyük.

bence oylun hem sanat konusunda hem de akıllar fikirler konusunda çok güzel. umarım uzun yıllar yaşar ve bir sürü şey alırız kendisinden.

oylun antenli kaset çıkarsın!
yaşasın anarşi!

Bugün deniz imzanı bekliyor!

deniz doğançay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «oylun davran : Oylun Antenli Kaset Çıkarsın». deniz ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.