Oy Ver Kurumlardaki Tonerler Dolsun, Memleket Kazansın, İsraf Bitsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

ANAFİKİR: "Her okulun ayda bir kartuş kullandığını varsayarsak sadece MEB'de yapılacak tasarrufla her yıl ortalama 40 okul yapılabilir." NASIL OLUYOR DA OLUYOR: Başta okullar olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarında kullanılan yazıcı, fotokopi gibi makinelerin biten tonerlerinin değişimi ile dolumu arasındaki fiyat farkı on katını geçmektedir. Dolum ile maliyeti düşürmeye çalışan kurumlar zaman kaybına uğramakta ve çalışmaları kısıtlamaktadır. Yüksek meblağlar ödeyerek toneri değiştiren kurumlar ise onlarca defa kullanılabilecek kartuşları israf etmektedir. Çözüm olarak konuyla ilgili dolum yapacak birimler oluşturularak devletimiz bu israftan kurtarılmalıdır. Ayrıca tüketimin en yoğun olduğu okullarımızda en çok ihtiyaç duyulan materyalin kullanımının ucuzlamasıyla eğitim ve öğretimde ciddi kazançlar elde edilecektir. Konuyla ilgili daha önce yapmış olduğum BİMER başvurudsuna önümüzdeki dönemlerde yapılacak çalışmalarda bu konunun dikkate alınacağı söylendi. Fakat 2 yılı aştı herhangibir çalışma yok. İşimi garantiye alıp bunu kamuoyuyla paylaşıyor milyonlarca liranın en kısa zamanda israfının önlenmesini istiyorum.OY VERİN hepimizi maddi manevi ilgilendiren bu israfa dur diyelim!

Bugün Zafer imzanı bekliyor!

Zafer Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Oy Ver Kurumlardaki Tonerler Dolsun, Memleket Kazansın, İsraf Bitsin!». Zafer ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.