Otoyol Yatırım ve İşletme A​.​Ş ihlalli geçiş ceza faizleri iptal edilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş tarafına Özlem Sungur bu kampanyayı başlattı

Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş tarafından yap işlet devret yöntemi ile kullanıma sunulan otobanların gişe geçişlerinde kullanıcıyı bilgilendirme yöntemlerinde kasıtlı bir belirsizlik mevcuttur. İhlalli geçişlere Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının gelir imkanları ile uyuşmayan hakkaniyetsiz ceza faizleri ve haciz uygulamaları devreye sokuluyor.Ceza faizlerinin iptal edilmesini istiyoruz. Tüketici mahkemeleri soruna cevap bulmuyor ve şirket lehine karar veriyor. Mağdurlar internette kendi kendilerine  şikayet sitelerinde dertlerini dile getirmeye çalışıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bile kendi işletmesi altında bulunan karayolları ve köprü geçişlerine af ve yapılandırma imkanı sunarken siz konusu özel şirketin şikayetleri dikkate almadığı ve halkın mağduriyetine göz yumduğu apaçık ortadadır. Sorunun çözümü için mağdurların ve gelecekte uygulanmaya devam edileceğinden endişe duyulan haksız ceza oranının iptalini ve yeniden düzenlenmesini istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.