Otizm eylem planının biran önce hayata geçmesini istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

3 Aralik 2016 tarihli 29907 sayili Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmis bulunan" Otizm spektrum Bozuklugu(oep) Ulusal Eylem planı" doğrultusunda otizmli çocuk  ailerin hayatini kolaylastirarak, otizmli evlatlarin bağimsiz yasamalarini saglayarak hayatlarini kolaylastiracak maddeleri iceren,Otizm Eylem Planin uygulanmasini 8 aydir beklemekteyiz.Otizmle ilgili çalisan aileler ve sivil toplum kuruluslari OEP icerik ile ilgili calismalarini bir rapor halinde hazirlamis olup, Biz anneler her gün "Benden Sonra" evladim ne olacak diye uyuyor ve uyaniyoruz,

islak imzali 10 bin civari ve bu baslattigimiz imzalar ilede binlerce imza ile sesimizi duymanizi bekliyoruz, Bizler Çaresisiz ve Çaremiz ise siz değerli devlet buyuklerimizin hizlica alacagi kararlardir.
Gun gecmesinki yeni tani alan, evladi tarafindan dovulen, sokakta, apartmanda, parkta okulda siddete maruz kalan, çaresizlikten tukenmis intihari dusunen aileler durumundayiz.

Artik seslerimizi duyun, cocuklarimizi haklarina kavusturun çocuklarımızın özel eğitim dersleri saatlerinin artırılması ve otizmli çocukların yaşam alanlarının yapılması ve otizm lilerin haklarını istiyoruz
Sayin Cumhurbaskanim, Basbakanim, ASPB bakanim, MEB ,Saglik,calisma ve Maliye Bakanlarimiz biz bu kampanyayi baslatirken bile su an ailer evlerinde hayatta kalma mucadelesi ile karsi karsiyalar gereginin yapilmasini arz ederiz

Bugün Tuğba imzanı bekliyor!

Tuğba Yaşamış bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Otizm eylem planının biran önce hayata geçmesini istiyoruz.». Tuğba ve imza atan diğer 1.471 kişiye katıl.