Kampanya Kapatıldı

Ortaköy Hayvan Kliniğinde Yaşanan Bu Rezalet Cezasız Kalmamalı!

Bu kampanya 381 destekçiye ulaştı

Ortaköy Veteriner Kliniğinde dün kan donduran bir olay yaşandı. Kedisini veterinere götüren G. G, olayı şöyle aktardı :

Kedimi, dişinde sorun olduğunu anlayınca en yakın veterinere götürmeyi tercih ettim. İlk defa gittiğim bu klinikte zaten bir gerginlik vardı. Kedimin çok korkak olduğunu ve kaçabileceğini üç kez belirtmeme rağmen dikkatsiz davrandılar. Odanın kapsını kapatmadıkları için kedim bir oraya bir buraya koşmaya başladı.

• “Kedim, bilgisayar kablolarının arasına girdi. Ona bir şey olmasından korkarken veteriner bilgisayarına zarar gelmesinden korktuğunu söyledi. Ben artık muayene etmesini istemediğimi söyledim kendisine. Kedimi kutusuna koymaya çalışırken zıplayıp dezenfeksiyon şişesini kırdı. Veteriner o sırada kedimi ensesinden tutarak yere doğru fırlattı. Kedim camların üzerine düştü, çenesi kesildi, sol bacağı da incindi. Veteriner 'Defolun gidin, kliniğimi kirlettiniz!' dedi. "

Kaynak : T24

Bugün Gamze Nur imzanı bekliyor!

Gamze Nur Küçük bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ortaköy Hayvan Kliniğinde Yaşanan Bu Rezalet Cezasız Kalmamalı!». Gamze Nur ve imza atan diğer 380 kişiye katıl.