Ortaöğretimde Sosyoloji Dersi Gerekliliktir

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

İçinde yaşadığı toplumu tanıyan, farklı kimliklerle; kişiliklere saldırmadan, dinleyerek, anlamaya çalışarak iletişim kurabilen, bu toprakların kültür mozaiğinin farkında olan,
toplumun içindeki rollerin, statülerin bilincinde olan, her türlü insan eyleminin arkasında bir sebepler zincirinin var olduğu bilen ve 21. yüzyıl’ın kendini tanımak, kendi inşasını gerçekleştirmek iddiasına sahip bireylerini yetiştirebilmek, değerler sistemini oluşturmuş bir toplum olmak adına toplumumuzdaki problemleri ve zihinsel kaçışları görüyor ve ortaöğretimde ''sosyoloji'' dersinin zorunlu olmasını eğitimde reformun ülkemize iyi geleceği inancıyla talep ediyoruz.

Değişen, dönüşen toplumlarda sosyoloji gerekliliktir. Farkında olalım ve öğrencilerimize sosyoloji eğitimini kazandıralım.

Bugün Rumeysa imzanı bekliyor!

Rumeysa Ünlü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ortaöğretimde Sosyoloji Dersi Gerekliliktir». Rumeysa ve imza atan diğer 253 kişiye katıl.