Ortaöğretim Mezunu Hemşireler Atama Bekliyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sağlık Bakanlığının son bir yıl içerisinde ortaöğretim hemşireleri almama kararı yaklaşık 100 bin mezun genci ağır bir şekilde mağdur etmiştir . Kpss'de ciddi başarı elde etmiş ortaöğretim mezunu arkdaşlar atanamadığı gibi özellerde de istihdam sayısı oldukça azdır . 100 bin mezuna karşılık 699 gibi trajikomik bir kadro gençleri hayrete düşürmüş depresyona süreklemiştir . Mezun sayılarının çoğunun yaşı yüksek olduğundan lisans tamamlama fırsatını da elde edemeyip iki türlü mağdur olunmuştur . Sonuç itibariyle binlerce genç atamalarda daha adil davranılmasını en azından yüksek puanlı arkadaşların emeklerinin karşılığını alıp bir an evvel hakettikleri yerlere gelmelerini talep etmektedir . Umutsuzluğa kapıldığımız şu günlerde gençlere deva olacak Sn. Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan olumlu bir açıklama gelmesini temenni ediyoruz .

Bugün Talat Can imzanı bekliyor!

Talat Can ŞAŞMAZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ortaöğretim Mezunu Hemşireler Atama Bekliyor». Talat Can ve imza atan diğer 339 kişiye katıl.