ORTAÖĞRETİM HEMŞİRE İÇİN ADALET!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Bizler 4 yıl boyunca mesleki eğitim görüp hemşire unvanını  kazanan 50 bin üzeri ortaöğretim hemşire mezunlarıyız. Bir zamanlar ülkenin beyaz melekleri olarak anılan biz hemşireler artık göz ardı edilmekteyiz .Lisans hemşirelere verilen toplam 22 bin küsur kadroya karşılık bizlere verilen kadro sadece 4 bin küsurdür. Arada 18 binlik bir fark mevcuttur  bu kadro dağılımları yüzünden bizler 80 85 puanlarla vasıfsız işlerde çalışıyoruz. Özel hastanede çalışan ortaöğretim mezunu hemşireler ise 311 saate varan çalışma sistemiyle asgari ücretten bir miktar fazla maaş almaktadırlar.  Hayatlarımızı bir umut diyerek artik ertelemek istemiyoruz.  zamanında bizlere verilen bu diplomaların  karşılığını istiyoruz.  Bütün bilgi ve birikimimizle biz ortaöğretim hemşireleri olarak pandemi döneminde sahada çalışmaya hazırız. Bu adaletsiz alımlara son verilmesini ve ortaöğretim hemşireye en az 10 bin kadro verilmesini talep ediyoruz.