Kampanya Kapatıldı

Bayan Orman Muhafaza Memur Adayları Atama istiyor

Bu kampanya 88 destekçiye ulaştı

Bizler bayanlar olarak ormancılık ve orman ürünleri on lisans mezunları olarak her yıl artiyoruz ama malesef atanamiyoruz üniversite de bölüm de sadece erkeklerin okuması gereken bir bölümmüş gibi bi gözle bakılıyor ve mezunlar arasında atama yaparken çoğunluk erkek bu meslek illaki erkek mesleği diye dusunmuyorum zaten öyle olsa heral de bayanların okumasına izin verilmezdi bu bölümü die düşünüyorum ve madem bu bölümü okuyoruz atanmak en doğal hakkımız biz kız çocukları memleketlerimizi bırakıp ne zorluklarla okumaya gidiyoruz annelerimiz babalarımız zorluklarla okutuyor bizi atanip memur olmamızı istiyorlar ama açıktan atama ve mülakat sistemindeki zorluklar buna engel oluyor biz bayanların da kendi mesleğini yapması gerekiyor ekonomik özgürlük en doğal hakkımız çalışmak hakkımız bizler orman muhafaza memuru bayan adaylar olarak artık atanmak istiyoruz yuzumuz gülsün istiyoruz zaten bu bölümle özelde çalışma şansımız yok birçok bölüme birçok insanlara ayrıcalıklar tanınıyor biz ayrıcalık değil gereğinin yapılmasını istiyoruz atanmak bizim hakkımız alımlar fazla yapılsın bizimde bu mesleği erkekler kadar iyi yapabileceğimiz kesin ormanlarimiz milli mirasimiz milli mirasa ancak gençler sahip çıkabilir emekliliği gelmiş ama emekli olmayanlar kul hakkına giriyor ne kendi evladını nede evladı gibi atanamayanlari dusunmuyor devletimiz bir çozum bulsun bi an önce alımlar artsın ve projeler yapılsın artık biZde kendi mesleğimizi vatanımızın her köşesinde gururla onurla hakkıyla yerine getirebilelim istiyoruz gereğinin yapılmasını rica ediyoruz kız evlatlarının bu vatana bu vataninda kız evlatlara analara ihtiyacı var unutmayalım  .

Bugün Bedia imzanı bekliyor!

Bedia Durdu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Orman Ve Su İşleri Bakanlıgı: Bayan Orman Muhafaza Memur Adayları Atama istiyor». Bedia ve imza atan diğer 87 kişiye katıl.