Doğrulanmış başarı

ÖNAL R. İSİMLİ ŞAHIS CEZALANDIRILSIN

Bu kampanya 13.697 destekçi ile değişim yarattı!

Sosyal paylaşım sitesi facebook aracılığı ile BÜYÜKMANDIRA sinanlı  köyün'de ikamet eden Önal R.isimli şahıs 02.04.2015 Tarihin'de bahçesine giren bir kediyi yakalayarak ölümüne sebep olmuş arka bacaklarından elleri ile tutarak asmış sahibi olduğu iki köpeğn bu kediyi parçalaması olayını videoya çekerek facebook'ta paylaşmıştır.

Yukarıda ismi geçen şahısın ak nişasta ve mavi boya isimli firmalarda güvenlik görevlisi olarak çalıştığı kendi profil paylaşımlarından tespit edilmiştir.

Bahse konu şahısın ve yanında bu fiili işlerken videoya çeken ikinci şahısın'da  yakalanarak 5199 sayılı kanunun ilgili maddelerince  ivedi olarak cezalandırılmasını  önal r. nİn elinde bulunan köpeklerin güvenli yerlere alınmasını arz / talep ederiz.

BAHSE KONU VİDEO LİNKİ : https://www.facebook.com/317609491749256/videos/442203019289902/

Bugün Sohayko imzanı bekliyor!

Sohayko Dernegi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Orman ve Su İşleri Bakanlığı, ÖNAL RAMADAN YAKALANSIN CEZALANDIRILSIN: ÖNAL RAMADAN İSİMLİ ŞAHIS CEZALANDIRILSIN». Sohayko ve imza atan diğer 13.696 kişiye katıl.