Öğretmenlerimize Sahip Çıkalım (#cihanoğuzyalnızdeğildir)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Radyo,Tv ve Sinema Bölümü Başkanı Prof. Dr. Cihan Oğuz adlı hocamız  delil sunulmadan, sosyal medyada hiçbir partinin propagandasını yapmamasına rağmen,
yazdığı şeyler beyan edilerek , ders içi ve ders dışı siyaset konuşmayan hatta kendisi ders verimliliğimizi daha yüksek seviyeye taşımak için araştırma,uygulama tekniklerini geliştirmemize sahada yardımcı olmuştur. Çabaları yok sayılıp, 4 yıldır eğitim verdiği üniversiteden  görüş farklılığından dolayı görevine son verilmiştir.
'Bir bilim yuvasında elbette farklı fikirler,değişik renkler, muhalif fikirler olacak.Herkesin marangoz tornasından gibi dümdüz olduğu bir yuva üniversite olamaz.''  diyen Cihan Hocamız tekrar göreve alınsın lütfen. Eğitim için, eğitimimiz için savaşmamıza destek olur musunuz ?

Bugün Cüneyt imzanı bekliyor!

Cüneyt Genç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «orhanozyurt@esenyurt.edu.tr tarafına Cüneyt GENÇ bu kampanyayı başlattı.». Cüneyt ve imza atan diğer 564 kişiye katıl.